Accountant Demem evde bulunsun diye dr prüfer 10lusınu almıştım trendyoldan. predictor un gösteremediği silik çizgiyi bu uyduruk test gösterdi hamileliğimi bu markayla öğrendim
Rosegul Demem prodoctor tek geçerim kızlar. Çatlatma iğnesinin 11. Gününe kadar minicikte olsa silik çizgiyi çıkardı ertesi gün tekrar negatif. Sürekli onu kullanıyorum hiç yalancı pozitife denk gelmedim çok hassas bir test
Demem Bende prodoctor da hiç yalancı pozitife denk gelmedim o kadar kararlı yokum diyor ki 😅 istediğin ışığı tut, umut bile vermiyor ☺️
Elfksogl Demem gerçekten öyle mi bazı kişiler çizgi oluşturduğunu söylüyorlar deneyiminizi merak ettim
Cansu424 Demem ben silik çizgi gördüm prodoctorda sabahina regl oldum. Çok üzüldüm. İki test yapmıştım ikiside silik çizgiydi bu ay awox deniyeceğim.
Demem Elfksogl son 3 aydır 12 lik versiyonunu alıyorum her ay, korunmuyorum ve bir kere bile 2.Çizgi çıkmadı. Nitekim 3 aydır gebelik de oluşmadı ☺️36 tane kullandım bir tane bile 2.Çizgi çıkmadı diyebilirim
Elfksogl Demem bende prodoctor aldım çok silik 2. Çizgi oluştu sonra 4-5 saat geçti baktım biraz sağa belirginleşmiş kuruyunca ama yorumları okudum birkaç tane heveslenmekten vazgeçtim awox sipariş verdim 😒
Elfksogl Accountant ayyyy gerçekten mi ciddi misiniz siz en iyisi diyorlar birde o teste bende prodoctor ile çoook silik gördüm bekleyince kıyulaştı bende gidip pridoctor ile avox sipariş verdim pridoctor ile yaptım varla yok arası çoooook silik sanki yokmuş gibi çıktı o zaman çok fazla ciddiye almayım adete yakın tekrar yapayım
Demem Elfksogl Allah Allah bana hiç denk gelmedi hem trendyoldan hem hepsiburadadan aldım 12 lik versiyonunu.
Demem Elfksogl belki de gerçekten erken dönem gebelik belirtisi olarak gördünüz. İnşallah istediğiniz zamandır ve inşallah sağlıkla gelir 🫶🥰
Accountant Elfksogl bu dr prüfer le evde yaptım silik çizgi çıktı teste güvenemedim koşa koşa eczaneye gittim 200 küsür lira verdim predictor aldım tek çizgi çıkmıştı sonra tekrar dr prüfer yapınca yine silik çizgi çıktı akşamına gidip kan verdiğimde beta hcg 21di
Demem Elfksogl Elif hanımcım, ben bundan daha silik haliyle öğrendim prodoctorda daha önce ilk 5 dk içinde çıktıysa bu, bence ciddiye alın 🥰 ya başka marka ile teyit alın ya da müsaitseniz beta baktırın 😍
Elfksogl Accountant o zaman ben bunu çok ciddiye almayım o kadar yok gibi ki çizgi herhalde hamile değilim dedim bekleyip adete yakın tekrar yapayım birde o kadar pahalı ki sinirlendim şimdi hahaha😂
Accountant Elfksogl bencede acele etme geç döllenmede olabiliyor ben adet gecikmemin 10. Günü kan verdim değerim 0dı 13. Gün pozitifi çok silik bir şekilde gördüm adet gecikmesinden sonra yapmak daha mantıklı hem kimyasal falansa boşa üzülmemiş olursunuz
Demem Cokistersengelerbence doğrudur bana çok fazla sayıda denk gelmeyince hiç yanlış vermiyor izlenimi verdi. İnşallah müjdeli haberi biran önce alırsınız sizde 🙏🥰
Elfksogl Demem canım 5 dakika içinde çok silikti gördüm bekleyince böyle oldu ama ilk 5 dakika da çok silik şekilde gördüm bugün predictor ile yaptım daha silik görüyorum yani belli bile değil gibi umudumu yitirdim benim sol tüpüm yok sağ tüpüm var vee sağ kasıklarım yanıyor ara ara ağrı giriyor emin olamıyorum işte predictor öyle gösterince 😔 yok diye kabul ettim
Demem Elfksogl en kötüye alıştırıp olursa sürpriz olması benimde tercih ettiğim yöntem. Rabbim müjdelerini göndersin inşallah ummadığınız anda, en güzel ve hayırlı şekilde. Unutmazsanız bize de yazın bu posta sevincinizle sevinelim bizde inşallah 🙏 🥰
Elfksogl Demem canım bugün yumurtlamadan sonra 11. Gün beklenen adete 5 gün var 3 farklı test yaptım sence varmı ?