Annelikyolu Kızlar birden bire oluyor genelde , fix her gün diyim Sağ elim uyuşuyor şişiyor ve elimin üstünde ki damarlar belli olup kasılıyor pazartesi muayenem var ama size de sormak istedim basına gelen var mı diye
Hazall34 Annelikyolu canım şişten oluyor diye düşünüyorum bnde de oluyor ataklarımda ve ellerimde oluyor kızarıp şişip damarlar çıkıyor çok uykucu ve Yorgun'um yiyip içip uyuyorum 7 24 dün artık uyumayacağım dedim dışarı çıktım alış veriş yaptım eşim geldi iş yerine gittik akşam 10 a kadar birlikteydik güldük eğlendik birlikte çalıştık eşim uyuşuktu hatta eşime kızdım taki eve gelene kadar eve geldim dünyam çöktü bir an psikolojik galiba biraz da saçma bir insan oldum 1 haftadır 😂
MasaaL Annelikyolu Bende bu durumu cok yasıyorum, gece uykumdan uyandırıyor el uyuşması.. gün içinde bile oluyor. Tuzlu şeyler yeme canım, beslenmene dikkat et. Yürüyüş yap. Dogumdan sonra geciyormuş bunlar, genelde her hamilenin başında bu sorun.
Nihanak Gebelikte genellikle cok sık olur uyusma. Sinir sikismasi yani tiptaki adi.karpal tunel sendromu. Bende senelerdir zatwn var. Gebeligim henuz yeni. Muhtemelen ilerleyen zamanlarda benimki daha da siddetlenecek. Daha onceden yoksa sadece gebelikte ciktiysa bu sorun odemden kaynaklanir. Yani el bileginizdekk odem sinirlere basi yaparak sıkıstırır dolayisiyla agri ile uyanma uyusukluk yapabilir. Eger siddetlenirse cok rahatsiz ederse medikalcilerden el bilegi ateli alin geceleri ozellikle onu takarak uyuyun. Atel bileginizin bukulmesini engelledigi icin sinirler serbest kalip uyusmayi engellicektir. Mutlaka alin buyuk rahatlik. Bir de odemi engellemek icin tuzu mutlaka azaltin el bileginizi dinlendirin. Genelde gebelikten sonra gecer ama bazilari kalici da olabiliyor. Gecmis olsun umarim.yardimci olabilmisimdir 😊