Selim_Alparslan Parinas demir ne kullanıyorsun kuzum? Ben OSende C vitaminli kullanıyorum banada hiç yapmadi kabızlık kuzum
Parinas Selim_Alparslan canım başta gyno Ferro sanol diye bi hap kullanıyordum o kabızlık yaptı direkt bıraktım doktora söyledim fertamir yazdı. C vitaminli olması çok iyiymiş yaa dediğini gidince bi doktora sorcam. Çünkü hgb 10.8 e düşmüş doktor günde 2ye çıkardı işe yaramıyor pek demekki 🤦
Selim_Alparslan Parinas evet özellikle c vitaminli verdi kuzum emilimi kolay olsun diye benim değerlerim iyi çok şükür üst sınırlarda yani. Bence sende sor kuşum ☘️
Minervabunny Sssbbbs benimkini karşılamıyor içeriğini baktım genel olarak benzeşiyorlar ama merak ettim bi, teşekkür ederimm💞
Sssbbbs Minervabunny buradaki arkadaşların yazdığını okuduysanız a vitamini çok önermiyorlar sizde de varsa bilginiz olsun bende değiştireceğim ilacı☺️
Sssbbbs Kızlar regenesia maç kullanan var mı o iyi midir? Bir de içinde folik asit var acaba bebekte fazla kullanımda zararı olur mu☺️
babyshark__ Sssbbbs folikasitte var omegada var regenesis Max da ben onu kullanmaya calistim ilk hamileliğimde şimdi gebelik istiyorum Dr regenesis Max verdi gene
busebasaran06 Sssbbbs Ocean mummy canım içinde omega da var :) Ek olarak bide demir kullanman gerekiyor. Benim geç başladım demire kan seviyem çok düşmüştü :(
Sssbbbs busebasaran06 demire başladık ocean içinde mide bulantısı yapıyor falan yazmışlar kararsız kaldım☺️
busebasaran06 Sssbbbs ben çok mide bulantısı çektim aşkım olsa bana olurdu içtikten sonra omega kaynaklı ağzıma kokusu gelecek tabii ama onu bastıracak ağzına bir şey atınca geçiyor
Miniboy Sssbbbs ben vitabiotics markasının pregnacare plus multi vitaminini ve ultra vitamin d olanını kullanıyorum. Çok memnunum değerlerime bakıldığında çok iyi çıktı. Tavsiye ederim☺️
Sssbbbs Miniboy onu ne kadara alıyorsunuz acaba. Eczane de fiyat başka internette başka merak ettim☺️