Denizaydin06 Kızlar 6 haftayım tam kalp atışı gözüktü ama ses duyulmadı normal demi ses ne zamana duyulur ki
Innerglow Denizaydin06 valla benim doktor ilk kese sonra bebek son kalp atışı dedi 6+3 tüm duymayalım daha erken dedi 26 sına randevu verdi 7+6 olucam inş duyarım
Rusapolat Denizaydin06 daha çok küçük ya k yüzden zarar görmesin diye açmıyorlar 8.-9. Haftada dinletirler. Genel olarak bütün doktorlar öyle yapıyor
Kukoss Denizaydin06 ses duyma söyle oluyo canim. Gorunuyo ultrasonda yanıp sonuyo goruyosun. Ama cogu doktor benimkide dahil diyoki iki hafta sonra gel dinleyelim cunku suan cok kucuk rahatsiz etmeyelim diyo. Bebek belli bir frekansta ilerliyoken bozmak istemiyolar
Melike_mlke Innerglow keseyi kaç haftalar da udrosonla mı gördünüz belirtileri nelerdi hamilelik te ilk zamanlar sizde
Denizaydin06 Rusapolat aslında bu açtı ama daha küçük olduğu için duyulmuyor ama ritmi güzel ilerliyor sorun yok dedi
Innerglow Melike_mlke benim uykum ve iştah artışım vardı bide nefes nefese kalıyordum 1600 lü beta da kese göründü 4+4 bebek te 6+4 te gözüktü
Denizaydin06 Melike_mlke canım ben 4+4 falandı vajinada gördüm sonra 5 de karında şimdide kalp atışını gördüm belirtim çok sık idrara çıkmamdı adetime 5 gün kala öğrendim
Aaayseeert Ben de 7+1 de gitmiştim doktora kalp atışını gördük ama duyamadık haftaya tekrar gideceğim doktora bende çok korkuyorum duyamayacağız diye
Denizaydin06 Aaayseeert aşkım doktor dedi ki görmemiz yeter ritmi güzel atıyor ses daha küçük olduğu için algolamıuor dedi
Dryclb3 Bende bugün ultrasona göre 6+1 çıktım bebeği de gördük kalp atışını da dinletti doktorum zaten kalp atışı duymak için çağırmıştı