S-nur1 15 hafta içindeyim sabırsızlanıyorum bebişim erkek acaba ilk ne zaman hareket olduğunu hissederim
S-nur1 incii_mom Ay çok heyecanlı peki nasıl hissediliyor tek seferlik mi oluyor yoksa böyle bebegı dürtüp çikolata felan yedikten sonra tekrarı oluyor mu😂
incii_mom S-nur1 genelde bir iki kez oynuyor ilk başta zaten emin olamıyor insan sonradan farkediyor 🙂
Aslaninannesi_ S-nur1 evet benim ilk gebeliğim zayıf hamile kalmıştım göbek çevresinde bildiğin kıpır kıpırdı ☺️
S-nur1 Aslaninannesi_ bende kendimi zayıf hissediyorum ama acaba erken hisseder miyim ki siz kaç kg diniz😂
S-nur1 Aslaninannesi_ Tek sefer kıpırtı mı oldu yoksa gün içinde devamı geliyor mu ilk hissedilen hareketlerin
Aslaninannesi_ S-nur1 kız benimki bildiğin seyirti gibi tekmeliyordu 3 aylık hala aynı bir saniye durmuyor 😀
gunbatimi Genelde 18-20 haftada hissedilir ama zayıfsan daha erken de olabilir canım az kaldı mini tekmeler yolda 🥹💙
Glsahe S-nur1 Ben kızımı 16. Haftada hissetmiştim bu 2. Gebeliğim oğlum olacak İnşaAllah 13. haftada hissettim 24. haftaya kadar hissedilmemesi normalmiş