Birmanolya Kızlar, ne zaman transfer oldunuz? Kaçıncı gün embriyosu? Nasıl geçiyor günleriniz vücudunuza neler oluyor? Toplaşalım anlatalım birbirimize 😍
-Yasar-123 Birmanolya 21 Mayıs’ta transferim oldu. Şu an bı belirtim yok sadece sol kasıgımda ağrı oluyo onu da belirtiye baglamiyorum açıkçası. Transferden önce makrofaj aşısı ondan bı hafta önce de gebelik aşısı olmuştum rahim çok işlem gördü diye ağrı oluyodur diye düşünüyorum. Bakalm hakkımızda hayırlısı inşallah hepimiz çok güzel sonuclar alırız 🤲🏻😊
Btl_0909 Birmanolya 19 mayista 5. Gün taze transfer oldumm zamna gecmiyorr cok stresliyim arada kasiklarim yaniyor gibi degisik bi agri oluyor sabahlari ikk uyandigmda halsiz oluyorum bu kadar ya cok canm sklıyor cok korkuyorunm
Kubra12355 Birmanolya bende 14 Mayıs’ta transfer oldum pazar günü kan vericem valla biraz kasık ağrılarım oluyordu hafif hafif birde bel ağrısı ama azaldı da ilaclarinda yan etki yaptığı söyleniyor göreceğiz inşallah hepimiz için hayırlısı
Birmanolya -Yasar-123 benimde hafif kasık sancılarım var ama en çok bel ağrısı çekiyorum bende ilaçlardan olduğunu düşünüyorum ama inşallah yerleşmek sürecidir güzel haberler alırız umarım 🤲🏻
Birmanolya Btl_0909 evet zaman geçmiyor malesef ama kendimize bi mesguliyet uğraş bulmak lazım çok stres yapmamak bizim için daha iyi olacak inşallah
Birmanolya Cambardak__ inşallah bebiş tutunmuştur sıkı sıkı, güzel haberler alırsınız umarım 🙏 herhangi bi ağrı vs birseyler hissettiniz mi vücudunuz da
Birmanolya Kubra12355 benim daha var test günüme ancak bel ağrısı bende sürekli sabit bende ilaçlara yoruyorum ama tutmuştur hepimizin çifte bayram sevinci olur ☺️
zey35 Birmanolya inşallah umarım hepimizin transferi pozitif sonuçlanır 🙏🏻 şu bekleme süreci çok geriyo ama insanı 🙈🙈