Didemnil35 Of çok heyecanlıyım son 20 gün bayram sonrası sezeryan olacak büyük ihtimalle ama o zamana kadar normal doğuma döner mi bilmem çok karışık duygular hissediyorum
Esraa00 Didemnil35 benimde sezaryen 10 güne alacak doktor 🥹🐣 Muhtemelen bayram öncesi alacak aşırı heyecan korku içindeyim
Didemnil35 Ozbi bayram sonrası için sezeryan diye konuştuk ama tam net değil haftaya belli olacak belki bu sürede bebişim erken gelmek ister 🤭
Didemnil35 annesim220508 ya nişan varsa eli kulağındadır inş su gibi akan bir doğum olsun hepimiz için
Ozbi Didemnil35 bayram sonrası geç olmuyor mu? Genelde 38-39’da yapılıyor sezaryen diye biliyorum o yüzden sordum. Hayırlısı olsun 😁
Esraa00 GirlandBoy_Mom 🙃nelerrr oldu nelerrrr Gebelik Kolestazından şüphelendi tahlil ettik kaşınıyorum Şükür temiz çıktı ama sancı için falan ilacı bıraktım Ortalama 10 güne alacağız dedi 3 güne bir çağırıyor artık nst için Çok sancı çıkarsa alacak hemen
Esraa00 GirlandBoy_Mom aynen aynen sağlıkla gelsin de 10 güne gelsin Seninde kalbin hayırlı olsun bebişm