Sinosanneoluyor2025 Arkadaşlar nasıl uyuyorsunuz geceleri ? Ben kendimi sırtüstü buluyorum ama yatarken soluma yatıyorum. Siz neler yapıyorsunuz?
Esma006 Sinosanneoluyor2025 sağ tarafta uykuya dalıyorum sol tarafta dalamiyorum gün içinde sürekli soluma yatıyorum dönerken de uyanarak dönüyorum hamile kalmadan önce de sırt üstü yatan bir insan değildim zaten dikkat ediyorum
keyfimin-kahyasi-misin Sinosanneoluyor2025 nasıl istersen öyle yat zaten sorun olacahi süreç gelince rahat yatamiyorsun istedigin gibi yatamiyorsun takıl kafana gore
Meri3535 Sinosanneoluyor2025 sırt üstü istemsiz dönüyorsun uykunda ama zaten sırt üstü artık yatamayacağını fark ettiğinde dikkat et vücudun seni uykundan uyandırıyor dön diye. Büyük bi ağrı acıyla uyanıyorum ben hemen dönüyorum öyle bi durum olduğunda. Vücut kendini de bebeği de koruyor merak etme 😇
NoName_ Sinosanneoluyor2025 benim kaburgam battığı için artık sırt üstü rahat ediyorum doktorum yinede sola meyilli yat dedi her şekilde yatıyorum sırt üstü sağ sol ama sola yatmaya gayret ediyorum
iremkylmz Hamile yastığı kullan uyanıkken bile zor dönüyosun kolunu bi taraftan geçirince :D sırtı da destekliyor harika bir şey