kedili1anne Kızlar eşim hastalandı iyileşti bana geçti Çok ama çok şiddetli öksürüm var 32 haftalık hamileyim artık karnım patlayacak gibi ağrıyor öksürükten dolayı Bişey önerin lütfen Doktora gitsem ilaç yazar mı napacağım
Devran kedili1anne yaklaşık 15 gündür öksürüyorum ve kanımda enfeksyon çıktı antibiyotik amoklavin parol ve öksürük şurubu yazdı kullanıyorum ağrım falan geçti öksürük yapıştı bana tabi mutlaka gidin doktora
3_bebelianne kedili1anne benim var ama alerjik astım tuzlu su buharı ve fizyolojik serum kullanıyorum içeriğinde sadece su var
Esrarel02 kedili1anne Benmde 1 haftadır öksürüğüm var ve asla geçmiyor ciğerim temiz boğazımda sorun yok doktor alerjik olabilir ama ilaç veremm dedi kanda da enfensiyon çıktı bunun için antibiyotik yazdı onu kullaniyorum ama oksurugume alerjikse çare yok mu anlamadım kafayı yicem ne uyku uyuyabiliyorum ne başka bişi mahfoldum resmen
Bezelyelerimm kedili1anne ben yenı hamıleyken olmuştum öyle cok kotuydum hava makınası vardı evımızde kızımdan kalan ıcıne tuzlu su eczanede satılanlar var onu dokup hava verıyordum o ıyı gelıyordu
kedili1anne Devran Antibiyotik normalde de mide bağırsak problemi yapıyor onu geçtim bebeğe zararı olur diye korkuyorum
Devran kedili1anne yüksek doz antibiyotik vermiyolar bebeğe zararı olsa doktor neden versin kandaki enfeksyon antibiyotik olmadan geçmez ki sonuçta genede siz bilirsiniz
3_bebelianne kedili1anne Sen doktoruna sor istersem benim alerjik astım soğuk algınlığı değil zararı olmaz ama sormadan kullanma
kedili1anne 3_bebelianne Evet çok haklısın sormadan kullanmayayım peki normal su ile yapsam iyi gelir mi gerçekten çaresizlikten soruyorum artık Hazır su ile yapsam
3_bebelianne kedili1anne benim tuzlu doğal su karışımı eczanen aldım dediğim gibi sor tavsiye ederse kullan
3_bebelianne Esrarel02 alerjiye tuzlu su buharı tuzlu su hava ve fizyolojik serum yazdı bana yoksa çekilecek gibi değil ama benim alerjik astım
kedili1anne Esrarel02 Dün kaynar nane limon iyi geldi öksürüğüme saat sabah 4 gibi uyudum sayesinde Bi kaynar süt yada nane limon iç gerçekten hafifliyor