Reyhan_can01 meryys En son ne zmn gittiniz kadın doğuma ben aslında gitmek istiyordum ama 12 haftalık olsun öle gidim diyorum onu bekliyorum
meryys Reyhan_can01 Bugün gittim 9+1 cikti leklenme yaşadığım için gittim normalde haftaya gidecektim
Birhayalimvr Bugun tam 9 kasik agrilarim yokluyor kizlar akintim artti boyle ic camasirim islaniyor ödüm kopuyor. Mide bulantisi acikinca daha da artiyo gogusler sis oyle bende sizin belirtileriniz neler @meryys @Reyhan_can01 @Ayseguls_baby @Xaza
meryys Birhayalimvr Benim sürekli akintim var hatta son zamanlar sulu geliyor sulu gorunce korkmuştum doktorum hormonlardan dolayı dedi, birde benim lekelenmeler vardı progesteron igne vuruldum
Ayseguls_baby Birhayalimvr benim de yarın 9 haftalık olacak canım akıntım benim de var sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum. Sabahları çok aç uyanıyorum ve mide bulantısı açken oluyor
Xaza Birhayalimvr dün bende de akinti biraz fazla oldu ödüm koptu bişey olucak deye. Mide bulantisi mahv etdi beni hic birsey yiyemiyorum 3 kilo verdim( iki gündür bende de hafif bel ağrisi oldu 🥲
Reyhan_can01 Miranne Gittiniz mi doktora 3 aylık olunca ilaç değişimi bide ikili tarama yapılıyor sanırım
Birhayalimvr Ayseguls_baby benimde ayni canim ama benim kasik agrisida baya oluyor ins bebek gelistigi icindir 🤲🩷
meryys Birhayalimvr İnşallah düzelmiştir hepimiz guzel hamilelik geçirip vakti gelince sağlıkla kavuşalım yavrularimiza🙏
Ayseguls_baby Birhayalimvr ben de kasık ağrısı olmuyor canım kendini yoruyor musun? Ben kendimi yorduğum günlerde kasıklarımda ağrı oluyor