Buserhn Kızlar şuanda sakaryada yaşıyorum doğumdan önce afyona taşınacağız doğumum orada olacak. Hiç bilgi sahibi değilim yardımcı olur musunuz kime ya da hangi hastaneye gitmeliyim ?
Edizhr Buserhn canım fuar İsa şükrü öz var kırmızı da gülen gül çok iyi diyolar doktor çok devlet var kadın doğum ben ona gideceğim Evren beye oda çok iyi ama kırmızıya hiç gitmedim fuarında ultrason cihazları falan kötü bebeği falan net göremiyorsun
Gul1402 Buserhn park hayatta seda kayman köse ye gidiyorum gayet tatli, gülen gülden de çok memnunlar o da park hayatta. Klinik olarak ise İsmail kestane ve eşi dilek kestane var onlardan da çok memnunlar
Baloglus Buserhn Gülengül hanım var park hayatta kesinlikle tavsiye ederim. İlk doğumumda normal olması için beni baya ikna etmeye çalışmıştı bayada uğraştı ama ben kendi isteğimle sezeryanda direttim. Kesinlikle memnun kalırsınız diye düşünüyorum.
Buserhn Çok teşekkür ederim ismail kestane ve eşini duymuştum. Bana biraz daha normal doğuma teşvik edecek bir doktor lazım ismail kestane ve eşi daha çok sezeryanci diye duydum diğer önerdikleriniz de öyle mi
Kartalmommy Buserhn park hayat hastanesinde Seda hanımı sosyal medyadan da takip ediyorum normal doğumda sezeryan doğumda yaptırıyor bende üniversite hastanesine prof. Fatih Çelik’ e gidiyorum gayet memnunum çok ilgili ama doğum hakkında daha konuşmadık daha yolun başındayız biz
Gul1402 Buserhn park hayatta gulen gul hoca var. Ben seda hanimdan daha cok beğendiğim için ona yöneldim. Zaten prof ve perinatalog kendisi. Aşırı mütevazi güler yüzlü bir kadın sizi çok rahatlatıyor ve son ana kadar normal doğumu destekliyor. Komplikasyon gerceklesirse sezaryene alıyor. Gözüm kapalı öneririm. Zaten randevu bulunması da çok zor
hemsire03 İsa şükrü öz fuar hastanesi. Kendim onda normal doğum yaptım çok memnun kaldım. Hastane biraz eski modern değil ama hemşireleri, ekibi çok ilgililer.
Drysvrucr Gülengül hanım doktorumdu. Ne o ne de ben doğum şeklini o güne kadar konuşmadık 😄 ben zaten normal istiyordum kendisi de öyleydi sanırım 😄
neslinam Merhaba ssvd yaptıran doktor yada ebe tanıdığınız var mı afyonda? İsa Şükrü özü biliyorum başka normal doğuma teşvik eden ve fiyatı çok uçuk olmayan 😂