Seima06 Kızlar adetim 1 gün geçince beta değerine baktırmıştım <0.2 çıkmış bugün 3.gün halen olmadım birde adete 4 gün kala yumurtlama yaşadım sizce napmalıyım Ferritin değerim 8 çıkmış
Nur8893 Seima06 Benimde Ferittin 8 çıkmış canım bugün çok düşük yani demir eksikliği bebek düşünenler için büyük etkinmiş doktorum söyledi takviye yazıcaklar bana .
DuruDefne_mommy Seima06 değeriniz 8 çıkmış düzelmeyecek bir değer değil benim gebelikten önce 4 çıkmıştı ilacla 11 e yükseldi 1 ay içinde ve şuan 12 haftalık hamileyim.Gebelik düşünüyorsanız eğer muhakkak demir hapı kullanın doktorunuza danışarak
Mavro Değeriniz de gebelik gözükmüyor. Ferittin değeriniz düşük. Doktorunuz ilaç başlaması gerekiyor. Vitamin değerlerinize mutlaka baktırın ara ara. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Rosegul DuruDefne_mommy benimde demir değerim 19 çıktı. Doktorum düşük dedi ilaç yazdı demir çok etkiliyor mu gebeliği??
DuruDefne_mommy Rosegul 19 aşırı düşük bir değer değil bence gebeliğe engel olacağını sanmıyorum ama yine de doktorunuz ilaç verdiyse kullanın