Pinkfloydd reyhan03K kesin demedi 13. Haftada doktor nub u kız dedi erken daha dedi nisana 15 de gittim erkek dedi ama ben inanmadım 18 de 20 de galan farklı doktorlar da erkek deyince kesinleşti 😀
Yenibirannee Nurellaaaaaaa1212 hahahahaa evett ayy kahkaha attımm 😂😂😂 Prensesler anasıı 😂😂 gidip 3 torba daha toka alayım yetişmiyor 😂
Nurellaaaaaaa1212 Yenibirannee sizin evde herşey oembe dimi. Alışkanlıktan kocamın donlarını bile pembe alasım geliyor kflflfşf
Yenibirannee reyhan03K evet bu ara forumda çok okuyorum yaa değişirse şaşırırım artık bugun kıza alıştırdım kendimi 😂
BetulSahin5444 Yenibirannee Benimde üçüncü kızım 2 Nisan’da doğdu 🥰 Hayırlı olsun ❤️🥰 Kız evlat candır
Yenibirannee Karanfill hahaha aynıyız yaa hepsının arası 2 yaş olcak nasıl bır hayat bızı beklıyor acaba ben cok merak edıyorum hemde korkuyorumm 😂😂😂
Karanfill Yenibirannee ay bende öyle hem korkuyorum hem heyecanliyim bı an önce de doğurmak istiyorum nedense 😆
Yenibirannee Nurellaaaaaaa1212 evett ben pembe çorap falan aldım gömleğiyle takım giyiyor hahaha 😂😂 herşey pembe ve mor tonları 😂😂
Aylince Yenibirannee hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin. Belirtileriniz nasıldı 3undede aynı miydi
Yenibirannee Aylince ya benim 3 gebeliğimde birbirinden farklı. bu gebeliğimde diğerlerinden farkı olarak aşırı bel ağrım var karnım top gibi çıktı ve mide bulantım hafif şekilde geçti.
Rusapolat Yenibirannee yaaa çok sevindim 🥹 kız kardeş bahardır yemin ederim. Bi ablam var canımı istese veririm öyle düşkünüz birbirimize 🥹 inşallah senin kızçelerin de öyle birbirine bağlı olurlar ❤️ Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin 🫶🏻
Yenibirannee Rusapolat aminn çok teşekkür ederim inşallah bende çok istiyorum birbirlerine destek olsunlar bende ablamla kardeşimle öyleyimm 🥹🥹
Annelikyolundabiri Yenibirannee tebrik ederim sağlıkla gelsin ✨️ ayy ben de ikiz hamileyim. Biri kesin erkek diğeri belli değil inşallah kızdır 🥲 çok istiyorum kız çocuk. İki erkek çıkarsa ağlarım 😥😅 1 kız 1 oğlum olsun vebek defterini kapatmak istiyorum
Yenibirannee Annelikyolundabiri ay evet çok güzel olur gerçekten öyle olursa sağlıcakla gelsinler 🥹🥹🌸🌸
sevaldqn1 Yenibirannee azraaaaa çok güze eğer ailede birisinde olmasaydı mutlaka koyacaktım şimdi ki kızıma🥹