Gokkus92 Mrb hanımlar burda özel hastane dogum yapan varmı deneyimlerınızı psylasabılırmısınız ve fiyat bilgisi
Halim Gokkus92 Merhaba Bende Henüz Yapmadım Yarın Gün Almaya Gidicem Doktorum Üç Hastaneyle Anlaşmalıymış Bende Burda Bekliyim
yasarceyda12 Gokkus92 canım inan hepsinin fiyatı değişiyor bide doktorun aldığı paya göre ben 25 ekimde jimerde 25 bine oldum 10 bin doktorun gerisi hastanenin benle aynı anda doğum yapan başka arkadaşlarla konuştuk hastanede biri 30 biri 35 ama şu sene ortalama 30-45 bandında diye düşünüyorum
S-Eda0 Merhaba henüz yapmadım ama bir 3 hafta içinde nasipse doğacak bebeğimiz 🤲🏻bende burada bekleyeyim deneyimleri okuyayım diğer anne adaylarının
avucundaopucuk Aydnkynk benimde öyle jimerde oldum çok memnun kalmıştım şimdi başka hastaneden yapıcam doğumumu onun gibi güzel geçmez diye çok korkuyorum 😅
sadbut S-Eda0 görüstğnüz mü dogumla alakalı işleyiş nasıl acaba bana 35 fiyat logusa serbeti ve kapı susu dediler ama net bilgi alamadım ben:(
xSarelle yasarceyda12 jimerde bu kadar uygun olduğunu düşümmemiştim, Hayat hastanesinde şu an en düşük doğum ücreti 35binmiş sanırım, paketten pakete fiyat değişiyor tabii.
yasarceyda12 Esrazumra24_ bende canım daha önce iki tane özelde nst çekilirken odalarını gördüm jimerin geniş temiz ferah herkes ilgiliydi
yasarceyda12 xSarelle uygun olmasının sebebi doktorumun payı canım az almıştı bizden anide oldu konuşmuştuk felan
S-Eda0 xSarelle hem paketten pakete değişiyor sanırım hem de doktorların aldığı ücretler çok değişkenlik gösteriyormuş aynı hastane içerisinde olsalar bile
S-Eda0 sadbut merhaba , siz fiyatı ne zaman almıştınız ve doktorunuz kim ben Neşe kaplan Karakaş’a gidiyorum fiyat olarak 40 dendi , şu an ücrete neler dahildi tam net hatırlamıyorum
avucundaopucuk S-Eda0 bende neşe hanımın hastasıyım bende 1-2 hafta önce sordum neşe hanımın asla kimseye indirim yapmadığını fiyatının sabit olduğunu söylediler ki biz hastane yöneticisiyle akrabalığımız var ona rağmen asla dediler 😅