kimchikimdi Pelinytm Ay ben hala öyleyim dönersiz asla yapamazdım ne yumurta tavuk et balık hiç yiyemiyorum görmeye tahammülüm yok, doktor da bol bol süt ürünü tüket dedi. İlk haftalar için insAllah geçerli olur, ondan sonra yemeye başlarsın umarım 🎀
Pelinytm ddefnos yemek yaparken zorluk cekmiyorum şu anlık ama zaten tiksinme de yeni başladı belki yavaş yavaş gelir :(
hayalperest2310 Pelinytm geçer zamanla ben eşimden bile tiksiniyordum 21 haftalık oldum geçti ama arada gelmiyor değil 😂😂😂
Pelinytm Deleted33000 burada akrabam bile yok ailemden bir saat uzaklıkta sayilirim ama sürekli gelemiyorlar çünkü babam Ankara’da çalışıyor annemler ordu ben samsundayim eşim de Trabzonlu olunca onjn taraf full orda düşük riskim olduğu için 1 hafta ayağa kalkmadim o ara görümcem geldi yanıma öyle idare ettik işte belki o yüzden tiksinmem geç başlamış olabilir çünkü daha yeni gitti 20 gün boyunca evde yemeğe dokunmadım çünkü 2 gündür yapıyorum
Deleted33000 Pelinytm hmm kendin yapıyorsan bı sure tiksinecehin kokulu şeyler yapma bence tiksinince kötü oluyor ben tavuktan tiksindim bugün de misafirliğe gittim arkadaş Maklube yapmış tavukla yemedim ev sahibi kötü oldu biraz
xSarelle annesininkuzudu-1 yok bugün belli olacak pasta yaptırdık biz de merak ediyoruz ama ilki erkekti, bunda da öyle hissediyoruz
Drkkk Pelinytm 20+2 haftalık hamileyim malesef bulantıya hıc bır cozum yok doktorum bulantı ilacı vermıstı ama gram fayda etmıyordu zorlu bır sureç yuksek tansıyon problemın yoksa tuzlu seyler tuket ben oyle yapıyordum 14. haftamda bıçak keser gibi kesildi bulantı.😄
Pelinytm Drkkk tuzlu yiyorum ben bir de tatlıya bayılan bir insanım ama hiç canım çekmiyor ful tuzluya odaklandım gibi
Arazynp Pelinytm yani bence illa yumurtadan vitamin alayim diye ugrasmayin. Çok normal bulantı ve tiksinme yasamaniz hatta kilo kaybı bile yasayanilirsiniz caninizi sıkmayın. Hoşunuza giden diğer seylerden yiyin. Ne güzel yaz meyveleri çıktı. Onlardan da vitamin alırsınız .
Pelinytm Arazynp meyve yiyorum canım dediğin gibi yok zaten tiksindigim için asla zorlamıyorum kendimi bildiğim için
nurssmom Pelinytm 8+4 bende böyleyim prilam geçirmiyor sağlıklıda besleniyorum ama yinede mide bulantım var. Dr.la bugün konuşurken ağrım var kasıklarımda dedim olmaması lazım dedi çünkü vitaminlerim tam vs ayağa kalkma haraket etme falan dedi. Dedim onlar yok ama kusarken çok kasılıyorum. O zaman çok normal dedi. Ben arıtma su kullanıyorum şimdi onuda yasakladı Çeşme suyu arıtma takılıda olsa hamilelikte hem zararlı hemde mide bulantısı ishal kusma yapar hazır suya geç dedi. Birde bir ilaç yazdı ama o dudak yarığı gibi yan etkiler yapıyormuş benekte o yüzden almadım. Bakalım hazır suyla nasıl olucak
Pelinytm nurssmom gerçekten mi bende iki gündür kasık ağrısı çekiyorum doktora gidince sorarım diyordum yaa bizde çeşme suyu kullanmıyoruz çünkü çok kötü
Pelinytm Eminedgds ellerimi 500 defa yıkıyorum sanki o bile kokuyo şu an düşünmeye başladım bana mı öyle geliyo acaba