Datlum Minnakpopus aynen canim vallahi şaşırdım napacam sabah oturdum ağladım az kaldı ama her şey üst üste geliyor
Datlum Htc4345 kullan dedi canim yaban mersini sordum oda aynı şey tüket dedi günde bir su bardağı geçmesin dedi
Htc4345 Datlum iyiymiş inş şifa olur kötü idrar yolu enfeksiyonu bol bol su iç başka da çaren yok hamilelikte daha zor
Datlum Parinas Allah razı olsun canım evde doğal elma sirkem var internette de çok okumuştum doktora sorucam onu da izin verirsw kullanayım
Datlum Parinas cidden berbat bişi o ağrı zaten mahvediyor insanı bide günde beş defa iç çamaşırı değiştiririm her seyimi.ayri yıkıyorum her şeye dikkat ediyorum bu haftaya kadar korudum.kendimi ama yine oldum
Parinas Datlum sonrasında da mutlaka nioli yağı edinin. Hatta gitmişken bunu da doktorunuza sorun. 2 3 damla damlatıyorum. Önceki gebeliklerimde mahvolurken bunda 25 haftalık olduk idrar tahlilinde herşey sıfır çıktı çok şaşırdım🤭faydası oluyor gerçekten
Datlum Parinas gebeliğimin ilk aylarinda kullanıyordum canım taşınma telasi ile onu da koliye kaldirmisim yenilicem teşekkürler 💙
Htc4345 Datlum hamilelikte hersey öyle zor ki hastalık geldi mi üstüne katlana katlana geliyor inş tez vakitte iyi olursun peki kaç haftalık hamilesin
Nazsuuu Datlum kızılcık suyu bende de dün bı anda enfeksiyn başladı sürekli idrara çıkma hissi idrar yaparken ağrı ve kan geliyordu çok kötüydü ya
Datlum Elaozkan evet fayda etmedi haftaya kontrolüm var yenilicez dedi tahlilini doktor çok kötü olursan gel dedi
Datlum miroscumm değilmiş evet ama yaban mersini ile ilgili de bir çok doktor yazısı var ben kendi doktoruma da dedim ayni türden geliyorlarmis icebilirsin dedi