senatss Kızlar dünden beri sağ kasığım acıyor agrı değil elimi dokununca bile acıyor 31 haftalık olduk böyle bir şey yaşayan var mı varsa nedenini biliyormusunuz ?
Adalet-26 senatss 32+6 haftalik oldum gectim o gunleri ama dedigin gibi bir agrim olmadi, bazen regl sancisi gibi oluyor geciyor yada kasklarim geriliyor saniyelik seyler.
Meri3535 senatss bende de var 29 haftalığım uyuyamadım dünden beri doğru düzgün ağrıdan acıdan. Enfeksiyon a yada rahim büyümesine bağlıyorum ama iyice çekilmez hale gelirse mutlaka doktorumu bi ararım.
fatmaanuurr22 senatss bende 30+6 haftalığım iki gündür bel ağrım vardı ve bu gece baya şiddetlendi kasıklarıma doğru vurmaya başladı özellikle sağ tarafa bugün doktora gideceğim bence seninde ağrın çoğalırsa git canım
senatss Adalet-26 ay yok keşke saniyelik olsa elimi değdiğimde hep acıyor dün sabahtan beri acaba diyorum kanala mı girdi bunu hisseden varmı
Adalet-26 senatss bu haftalarda kanala girermi acaba hic bilgim yok gercekten, ilk dogum olunca tecrubesizlik 🤔 ama en guzeli doktoruna sorman yakinda kontrolunuz falan varsa hem bebisi görürsünüz ☺️
senatss fatmaanuurr22 kuzum bu agrı değil sanki orta bi taş var dokununcacanım acıyor birde bazı hareketlerimde
Momygueen senatss magnezyum kullanıyo musunuz belki eksikliktende olabilir bende 31 haftalığım 27 den beri magnezyum kullanıyorum bacak ağrılarıma iyi geldi baya
nisaakb senatss ben de de karnımda genel ağrı oluyo bazen kaşığımda oluyor. Gebeliğin başında da kasığımda ağrı vardı bebek tutununca geçmişti. Şimdi tekrar ara ara oluyor sol kasığımda ağrı. Dinlenince geçmeyen bi ağrı varsa gidin doktora mutlaka