Minnakpopus Asudecikcik riskli bir gebeliğiniz yoksa ayda 1 çağırıyor doktorlar. 32. Haftadan sonra zaten 2 haftada bir çağırıyorlar. Ben kendim sık gitmenin bir anlamı olmadığını düşündüğüm için 7(kalp atışı)/13(cinsiyet)23(detaylı)30.haftam(yolculuk öncesi önlem amaçlı kontrol) bu şekilde gittim
Aacemianne Asudecikcik tiroit sorunu vb belirli takipli bir rahatsızlık veya riskli gebelik yoksa Dr hangi aralıklarda çağırırsa öyle gidin. Mesela şu haftada buna bakılacak diyorlar genelde. Ben tiroit takipliyim sık gitmem gerekiyor o yüzden size sıklık belirtemedim
Meri3535 Asudecikcik ilk 14 hafta riskli gebelik dolayısıyla hafta da 1, 14 18 22 arası ayda 1. Sonra yine riskliye dönünce 2 haftada 1 en son 28 de gittim 30 da bir daha gidicem. Riskli gebelik yoksa ayda 1 gidilmesi normal.
Farida_Aliyeva_ Asudecikcik 5 haftalığız ilkindr düşük yaşafığım için doktor hamile olduğunu öğrendiğin gibi gel demişti bende geçen cuma öğrendim pazartesi gitdim ilaç iğne gilan yazdı ultrasonada dün gitdim 2 hafta sonra yine gel dedi
avucundaopucuk Sorun olmayan gebelikte ayda 1 çağırıyorlar şuan 25 haftalığım bir daha 28 haftalıkken gidicem doktor söylüyor zaten 1 ay sonra görüşelim yine diye
Mavili1480 Asudecikcik Ayda bir gidiyorum 31.haftadayım haftaya kontrol var 2 3 haftaya düşer belki 😊
Nursahergun Aydan aya gdiyorum. Tahlıl isterse doktor özel de devlet de yaptırdım nisan, da gttıysem öbür aya ay ortası yakın tarihlernde gdiyorum.. 31haftalık olcaz inş 😍
deryakrgz Asudecikcik ayda bir gidiyorum. Ama idrar yolu enfeksiyonu olduğunu için yenilediği zaman iki haftada birde gitmişliğim oluyor 🤗