minibarbie Rukiye1 benimde o tarihlerde başlamıştı doktorum nst cektirdi düzenli sancim çıktı ama cok kucuk erken dogum olabilir demisti marta kadar sabret dedi.
Rukiye1 minibarbie Rabbim bizide çocuklarımızıda korusun haftalarında gelsinler inşallah 🤲🏻 Bugün doktora gideceğim bakalım nst de ne çıkacak
Portakalcicegiii Rukiye1 sertleşmeler günde 10 u geçmiyorsa sıkıntı yok demekmiş dr MS bende sordum öyle dedi
Rukiye1 Portakalcicegiii doktorumla konuştum bugün gidip nst çekileceğim kafamın rahat olması gerekiyor, korkuyorum çünkü erken Doğum felan olucak diye
Rukiye1 Portakalcicegiii doktorumla konuştum bugün gidip nst çekileceğim kafamın rahat olması gerekiyor, korkuyorum çünkü erken Doğum felan olucak diye
Gamze051 Rukiye1 benimle aynısınız hafta olarak bende çok rahatsızım bir kaç gündür sanki derim yırtılacak kadar gerilip sertleşiyor 😞 benim erken Doğum riskim var yatıyorum sürekli Ama bu sertleşme neye bağlı bilmiyorum 😞😞
Rukiye1 Gamze051 evet benimde öyle oluyor karnım sertleşince geriliyor ve ağrı oluyor yürürken bile korkuyorum inşallah korktuğumuz başımıza gelmez birbirimize dua edelim 🤲🏻
Rukiye1 Dileksah canım benimki sadece bi kısımda sertlik değil karnımın tamamı taş gibi oluyor ve bazen karnım çatlayacak gibi hissediyorum uzanınca rahatlıyorum fakat WC ye gitmek için kalktığımda sertleşme tekrar oluyor ve yürürken korkuyorum idrarıma baskı yapıyor
Dileksah Rukiye1 aynı canım zaten kas katı kesiliyo çaklıycak gibi oluyorum bende bazen ama bi bakmışım uyuyup uyanınca inmiş gaz gibi geliyo bana maden suyu filan içiyorum iyice patlıyom afedersin ayaga kalkınca sanki kasıklarımdan aşagısı yere düşücekmiş gibi oluyo canımı yakıyo
Portakalcicegiii Rukiye1 korkuyorsan git tabi içinde kuşku kalmasın bende senin gibi çok endişeleniyordum dr öyle deyince artık takılmıyorum sayıyorum sadece
Haceryalcn Rukiye1 ben gittim bugün nstye bağlandım iki üç kasılma çıktı doğum kasılması değil ama yinede 28 haftaya göre erken bir hareket dedi ilaç yazdı
Rukiye1 Haceryalcn bende gittim canım Nst de birşey çıkmadı herşey normal dedi bol sıvı al ve bol bol dinlen yorma kendini bebek artık kendine yer yapmaya çalışıyor dedi
Rukiye1 Dileksah aynı işte benimde öyle oluyordu yorulunca öyle oluyormuş ben çalışıyorum sende çalışıyor musun peki
Dileksah Rukiye1 yok canım evdeyim ben çalışmıyorum bak yine bu ara çatlıycak gibi oluyorum geceleri özellikle gaz yüzünden çıkmıyo meret yaa normal tuvalet klozet bi ona bi ona kaç gündür canım çıkıyo üşütüyomuyum napıyosam