Kızlar merhaba, 35+2 haftalık hamileyim. İlk doğumumu 10 sene önce genel anestezi ile sezaryen olarak yapmıştım. Çok rahat bir şekilde toparladım aynı gün içinde tuvalet gaz vs çıkıp 1 gece kalmıştım hastanede ertesi günü çıkmıştım iyi olduğum için.. bu ikinci hamileliğim fakat bu sefer kararsızım genel mi olsam spinal mi diye acı eşiğim yüksektir bu arada korkum bunlar değil.. spinal doğum yapanlar bebeğinin ilk anda kucağına almanın güzelliğini anlatıyorlar bende yaşamak istiyorum o duyguyu açıkçası. Doğumdan sonra baş ağrısı, bel ağrısı korkutuyor beni normalde de baş ağrılarım çok olur iki hamileliğimde de bu konuda hastanelik oldum kaç defa hem migren hem sinüzit var kafamı duvarlara vuracak derecede ağrı yaptığı için doğumdan sonrası bu nedenle korkutuyor ağrı tutarsa bebeğime verimli olamam diye… neler yaşadınız sizin spinal doğum hikayeniz nasıl geçti anlatabilirseniz çok sevinirim🩷 bide genel anestezi ile spinal anestezi doğum öncesi açlık vs aynı mı nasıl oluyor? kusura bakmayın çok uzun yazdım hakkınızı helal edin🙏🏼