SeherNilgnBakrc Bisaniye benim kızımda ikinci emziği aldı çok şükür valla çok rahatladım hatta bu ara yatırdığım yerde uyuklamaya başladı inşallah uyuduğunuda görürüm 🤣darısı başına canımm valla çok zor oluyor
Mevadad Ssa benim olmayan zıbınlarda 50 cm yazıyodu. Ben hiç dikkat etmedim. Kilodan ziyade boy etkiliyor gibi
Yasemincifci Mevadad 3-6 aylıkla 6-9 aylık almaya başlayımmı peki yoksa bebek doğunca mı halledym onları büyümesine göre
Mevadad mervermzn Evet günde bi kere . Dikişlerm var 4 tane kaka yapmak ilk başlarda zor oluyor. Kuru kayısı incirde tüketmek gerekiyor. Allaha şükür bebişimin hiç gazı olmadı. Kimyon yada rezene ikiside yarıyor bence. Çinkü benimde gazım olmuyor😁
Mevadad mervermzn yok günde 1 kere tüketin. Dikişiniz olursa (bende 4 tane var). Ikınmak sıkıntı yapabiliyor. Kayısı incir ondan✋🏻
Yares Mevadad burun aspiratörünü çok kullanmayın, ileride orta kulak iltihabına neden oluyor demedi demeyin;)
gayecee SeherNilgnBakrc aa öyle mi evet canım özel hastanede doğum yapacağım uyardığı iyi oldu sorayım Bi teşekkür ederim 😘
Mevadad İndirim yakaladıkça alın bence acelesi yok. Ama 3 aylık takımları şimdiden alın bence. Maşallah Hergün 100 gram alıyoşar neredeyse. Hastane çıkışı ve yenidoğan heran işe yaramaz olabilir bebeğin kilosuna boyuna göre bu süre artabilir. Mesela benim bebenin boydan dolayı olmuyor kastırıyor tek parça zıbınlar