MaviNur25 Kuboss06 kesinlikle öyle cok fazla erken riski olan bayan var malesef 🤦🏼♀️ bende o şekilde yapıyprum alttan yukarı doğru severek dua okuyarak cıkmasını saglıyprum ama hep olmuyo bazen inatçı illa orda kalıcam diyo resmen 🤷🏼♀️😂
Kuboss06 MaviNur25 şifa olsun inşallah çok zor anlıyorum seni, sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun az kaldı biraz daha sabretmemiz gerekiyor bu günlerde bitecektir elbet🥰🌸
babyloving MaviNur25 evet benim de öyle ya özellikle oturduğum zaman kasıklarıma doluyo gibi bi oturup yemek yemekte zorlanıyorum inan ki 🤣 aynen iyi olsunlar da bunları özleriz belki de
MaviNur25 babyloving evet az bi zaman kaldı gercekten özleyebilriz 😂 ama bilmiyorum biraz zorlu stresli geciyor gecti ya özlemeyedebirim sadece bebişime odaklanmak istiyom nasıl birşey cıkıcak cok merak ediyorum valla 😂
babyloving MaviNur25 valla bende ya zamanında kucağımıza alırsak bu günleri hatırlamayız bile nasip olsun 🥹🙏
Ardennnnn ahtnhtcsi_28 hayr ters doğdu ve 36sa suyunu patlattı zorunlu sezeryan oldu 😂😂😂 ama çok şükür hiç hastanede yatmadik 3 kilo doğdu çıktık hemen 🥰