Dyguuu59 Ya bazen kasıklarıma bazen de kasıklarımın üst tarafına şiddetli bi ağrı mı desem batma mı desem bişey oluyor kıpırdayamıyorum yaşayan var mu bu haftalarda normal mi ağrılar 15+3 şuan
Merymom4 Dyguuu59 benim de oldu ayağa kalktığımda daha şiddetliydi sanki bebek aşağı inmiş gibi hissediyorumdum ve kustum da bir kaç kez . Ertesi gün gittim doktoruma normal olduğunu bebek büyüdüğü için alt organ ve mideye baskı yaptığını söyledi. Sırt ağrım içinde magnezyuma devam etmem gerekliymiş.
Ruhumunpenceresi Dyguuu59 bende 15+4 teyim ama öyle bir ağrım olmadı. Olursa da normalmiş diye duymuştum
Miniginannesiiii1111 Dyguuu59 merhaba 15+5 im bende aynı seyleri yaşıyorum sizin geçti mi bu durumunuz
Miranne Canım geçmiş olsun inş önemli bi şey değildir. 12. Hafta oluyorum bende. Bugün biraz sert hareketlerim oldu. Sırtıma ağrı girdi karnımda ara ara ağrıyor. Arada oluyor ama çok ciddi bi ağrıysa vakit kaybetme görün acile
Dyguuu59 Merymom4 doktorumu aradım 2-3 gün sonra kontrolüm vardı zaten problem değil normal ağrılar olduğunu söyledi
Miniginannesiiii1111 Dyguuu59 anladım canım teşekkür ederim doktoruma mesaj attım bugün idrar tahlilide vermiştim onda sanırım enfeksiyon da vardı enfeksiyondan olabilir dedi yarın ilaç yazacak bebekle alakalı olabilir mi dedim sanmıyorum yeni gördük bebeği dedi içim bir nebzede olsa rahatladı