Byzz61 Belirtiler sıfırlanıyor mu hiç ağrılar geçiyo mu. Benim bugün 10. Günüm göğüsümün kahverengi olan kısmı baya genişlemiş ve çok ağrı var
Bal0306 Byzz61 benimde catlatma ignesi sonrasi aynı tarif ettiğin ağrı vardı goguslerimde hamileyim hamilelik belirtisi olabilir 15 gün sonra test yapabilirsin ama en sagliklisi adetin gecikince kan vermen olur
ozgemr1 Bende 7. Gündeyim belirtilerim bitti bi göğüs hassasiyeti yaşadım bir gün kadar sürdü şuan hiç bir belirtim yok
Bal0306 Byzz61 adet olmadan da o şekilde goguslerim çok ağrirdi ben zatennolmadi gözüyle bakiyordum baska hic bir belirti olmadi bende sonra test yaptım cift cizgi cikti adetim gecikince kan verdim öyle ogrendim
Byzz61 Bal0306 benimde bazen adetten önce ağrır bazen ağrımaz bilemedim o yüzden. Bazen ağrı artıyor bazen hafifliyor geçti sanıyorum. Sizin ki çok mu şiddetliydi
Bal0306 Byzz61 yok aşırı şiddetli değil ama böyle hassas ve dolu dolu gibi oluyodu adet oncesindede ama koyu halka dedigin gibi büyümüştü bende oyle dedim galiba ben hamileyim ya😄inşallah Allah sizden nasip eder