hamilegunlugum5 Miranne ilk gebeliğimi öğrendim doktora gider gitmez paylaştım ama sadece ailelerle sosyal medya vs paylaşmadım hiç bu gebeliğimi de 2.5 aylıkken söyledim bilinçli olarak bazı sebeplerden hemen söylemek istemedim
Pamiramsi Miranne ailemle keseyi görünce paylaştım, arkadaşlarıma da denk gelene söyledim 😂 öyle özellikle aramadım kimseyi ama sürekli iletişimde olduğum arkadaşlarım da ailemden sonra öğrendi
Sureyya21 Miranne ben 3 ayina kadar belkedim sadece esimin ailesi birde kendi anne babam bildi cinsiyyeti belli oldukdan sonra soyledim 1 ci gebeligimde oyrenir oyrenmez her kese soyledim cinsiyyet partisi falan yapdim 6 ayliq bebegimi kaybetdim🥲bu yuzden 2 cide bekledim simdi kucagima almaga 2 ayim kaldi
mdenizg Miranne ben kalp atışını duydum daha sonra söyledim en yakınlarıma,ilk eşime söyledim hastane filan baktık hastanemi seçtik daha sonra doktor,usg filan sonra annemlere filan.Akrabalar 3 ayımda öğrendi
Ezgi3545 MM89 sizinkilerin gözü de çok fenaymış ya Allahım korusun. Ama gerçekten ne kadar inanılırsa o kadar çekilir derler o yüzden hiç inanmayın Allaha güvenin
Ezgi3545 Miranne benim de kimseye söyleme gibi merakım yok. 12 olunca anannem ablam falan onlara söyleyeceğim. Kötü enerjisi oldugunu düşündğm insanlara hiç söylemek istemiyorum ama söylemesem neden söylemedin derler. İş yeri deseniz konuşacak malzeme olsun yeter ki onlara da hiç içimden gelmiyor şuan 11’im ama daha ne kadar saklayabilirim bilmiyorum. Eş tarafının zaten bize hiç hayrı yok kayınvalide öğrense üzüntüden mahvolur iğrenç şekilde beddualar eder hayatımda gördüğüm en utanmaz ve vicdansız insan. O yüzden bence içşnizden geldiği gibi yapın ama kimse üzülmesin kırılmadınla siz mutlu olmazsınız
Miranne Ezgi3545 bıkmışsınız insanlardan, söyleyip daha fazla laf işitmek istemiyorsunuz o zaman en mantıklısı olabildiğince gizlemek. İyi yapıyorsunuz
keyfimin-kahyasi-misin Miranne Nasip de geç ben öyle yaptım hep 😂😂ilkini aileler bile 4 aylık öğrendi en erken ikinciyi aileler hemen biliyodu düşük riskim vardı yatmam gerekti ama aileler dışında herkes 7 aylık hata bazısı bayrama denk geldi 40. Haftam gittiğim kişiler öyle öğrendi 😂😂😂
Melissayda 36 haftalık oldum hala paylaşmadım ailem birkaç arkadaşım ve konuştuğum yakın akrabalarımdan bilenler var. Doğunca atarım nazar var ve inanırım ilk bebeğimde de paylaşmadım doğduktan sonra elini atmıştım ve gelen çiçekleri ☺️
mrp2023 Miranne annelere kanda görür görmez söyledik tüp bebekti çünkü çok heyecanlılardı, genel olarak ailelere bayramda bir araya geldiğimde söylemiştim 16 haftalıktı sosyal medyaya hala atmadım doğumda öğrenirler artık onlarda 😂
Neu İlk hamilelikte yakın çevreye 2 aylıkken söyledik. Diğerlerine 6. Aya yakın söyledim. İkincide daha kimseye demedik 3. Ayın dolmasına yakın anne babalarımıza söyleyeceğiz.
Me_liike Miranne 3 ay bitti söyledim akrabalara ailelere bir aylıktı söyledik anne babaya en azından Allah korusun birşey olmadan bilmeleri daha iyi diye düşündük
Duygu027 Miranne ilk gebeliğimi erken söyledim kaybettim. Bende 2. gebeliğimi 3. aydan sonra söyledim. Ama 2 hamileliğimide ilk anneme dedim.
Denizqqqq Miranne daha sadece kanda cikmasina rgmen sadece esime soylemistim esimde aileme soyledi ailem sagolsun herkese soyledi bana gerek kalmadi suan 5 haftaligim henuz
aliininanasi Miranne benim ikinci gebeliğim ailem dahi bilmiyo demeyide düşünmüyorum ama ilkini hemen herkese duyurmuştum 😆
Kelebelmom Miranne kan testi verir vermez duyurdum ne kese gördük ne kalp atışı direk kan testinden sonra herkese söyledik
Nibozog Miranne kalp atışını gördükten sonra söyledik canım Annneannem saklamak iyi değildir derdi ☺️ zaten çok bekletti bizi miniğim o yüzden saklamak yerine paylaşmayı tercih ettik. Yani sorana var dedik ❤️
Miranne Nibozog yaa eskilerin tecrübelerine çok inanırım acaba neden öyle diyordu ananeniz merak ettim :)
FtmaGlr Miranne Nıpt testinden sonra paylaştım her şey yolunda gitmeye başladığında onu da 11-12 haftalarda yaptırmıştık hep cinsiyetini erken öğrenmiştik hem de sağlıklı olduğunu öğrenince paylaşmış olduk