esozturk1 @Dilaraa55 ay ne çok varmış benim gibi ikiliye düşen 🥹 hayırlı vakitte kavuşalım miniklerimize inşallah
esozturk1 @Tatli_bebek12 ben 23. Haftamda gittiğimde 752 gr demişti canım , doktor kilosunu normal olarak gördüyse hiiiiç dert etme 🌸son haftalarda çok ve hızla alıyorlarmış
Selim_Alparslan esozturk1 inşallah kuzum çok heyecanlıyım ilk bebegim gibi sanki ikinci olmasına rağmen 🥹 dün yüzünü gördüm oglumun cok şirindi🥹 abisine benziyordu ayni 😇
esozturk1 @Kbr-cnbrc doğum şeklini henüz konuşmadık dr umla ama ikiside korkutuyor beni 🙈😁 sağlıkla gelsin inşallah 😇
Kbr-cnbrc esozturk1 her şekilde zor valla benim ilk sezeryan olduğu için buda zorunlu sezeryan olucak nasipse
Dmrzehra esozturk1 Amin inşallah teşekkür ederim tüm hamişlerrr Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🫶🥰
esozturk1 @Dilekzamn Ahaha herkes hamileliğini doyasıya yaşamak isterken ben bir an önce doğurmak istiyorum öyle bi heyecan 😄🤣
Dilekzamn esozturk1 yani benim 2 olacak inşallah ne bileyim Hamilelikte özlenecek bir yan göremiyorum her günü ayrı birşey bence 😂evet biran önce doğurasım var