1Merling Kızlar yarın tosbağıma kavuşuyorum Rabbim nasip ederse 🥰 normalde lens kullanan biriyim gözlerim 2 derece miyop doğumda çıkarttırıyolar mı bilgisi olan var mı sezaryen olacak.
deniz_95 1Merling yani bence çıkartın belki bayıltma durumu olabilir. Uyurken lens takılmıyor sanırım diye biliyorum
Ariadne 1Merling ay insallah cok rahat bir dogum olur Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ben de lens kullaniyorum bir bilgim yok burada kalip yorum bekleyeyim 😄
ppmerlina 1Merling Allah bir çırpıda doğurmanı nasip etsin inşallah 🙏🏼 Yarın doğum hikayeni bekliyoruz 💖
ddmelike 1Merling ben de lens takiyorum cikartmamistim kimse bir sey sormadi yani bilmiyorum benim de o an asla aklima gelmedi lens, planli sezaryen degildi cunku
1Merling deniz_95 benim kullandığımda sıkıntı olmuyor doktora sormayı unuttum çıkartınca bulanık görücem kafamda deli sorular 😂
Kanye 1Merling benimde sezeryan denildi bütün olanlari yaz lütfen kafamda deli sorular kaygılar…Rabbim tez zamanda bebişine kavuştursun sağlıkla cnm
1Merling Kanye hiç korkma sadece sondayı uyuşmuşken takılmasını isteyebilirsin bir tek onun acısını hissettim. Belden uyuşturuldum iğneyi kan alınıyomuş gibi hissettim verdikleri anda zaten bacaklarda bi ısınma oluyor sonrası uyuşukluk
aslydmr Hayırlı olsun inşallah şimdi nasılsınız? Ayağa kalktınız mı? Ağrınız, sancınız ne durumda acaba?