sparroww Yarın şeker yüklemesi yaptıracağım en son saat dokuzda bir şeyler yedim. Ama geceleri susuyorum. Yarın gündüz kan vermeden su içsem sıkıntı oluyor mu? Bir de şeker yüklemesi kaç saat sürüyor? İkinci kanı verdikten sonra bir şeyler yiyebiliyor muyuz? Randevuyu 10 da bulabildim ama ben erken gideceğim devlet hastanesine. Vezneden direk şeker yükletme için kayıt açtırıp kan verip ilerleyebilir miyim? İlla öncesinde doktora gözükmem gerekiyor mu? Zaten normalde iki doktora gidiyorum bu devlet hastanesindeki doktor. Lütfen bilgisi olanlar yazabilir mi?
Asi_07 sparroww gece 12 sonra birşeyler yiyip icmiyorsunuz direkt doktora gitmelisiniz o sizi yönlendirecek ilk önce kan vericeksiniz bazı hastanelerde içeceği veriyorlar ama genellikle siz alıyorsunuz eczaneden doktorunuz kaç gr yapılmasını istemişse ona göre alıyorsunuz sonrasında içeceği içip 1. Saatte tekrar kan vericeksiniz son olarak 2.saatte de vericeksiniz sonuçlar aynı gün çıkıyor bunların hepsinde aç olacaksınız su da içmeyeceksiniz tek başınıza gitmeyin yanınızda mutlaka biri olsun içecekten sonra baş dönmesi mide bulantısı oluyor
Miraaaaam21 sparroww canım selam daha 2 gün önce yaptırdım sonuçları bekliyorum , ama bana geceden yeme içme kes denmedi sabah uyandığınızda yemek yemeyin aç gelin dendi , sabah aç karnına aldığım tsh ilacım var onu içtim gittim :) bakalım sonuç ne olur
Esma006 sparroww istediğini yiyebilirsin ama sabah kalktığında aç gitmen lazim birşey yiyip icmemek gerekiyor 12 den sonra birşey yeme etme denilmiyor aç karnına suyu içip bir tüp kanı verip bekleyebilirsin doktorum arayio bana bilgi vermişti yüksek çıktı vs diye ama seninki devlet ise öğlenden sonrayı bekle çıkar sonucun toplamda aç karnina bir tüp suyu içtikten sonra bir tüp veriyorsun
sparroww Esma006 Merhaba benden idrar da istediler. Ama idrarı şekerli suyu içtikten sonra verdim bi sıkıntı olur mu? Suyu içtim hemen idrar yaptım ama etki eder mi acaba? Hemşire çişin ne zaman gelirse o zaman ver dedi ben de suyu içtikten sonra verdim.
df-kumsal Geceden birşey demediler sabah normal kalktım aç gittim ilk açlık bakıyor sonra yükleme yapılıyor 1 saat sonra tekrar ölçüm yapılıyor sonra bana su içebilirsin dedi şekersiz çayda içebilirsin dedi daha sonra 2. Ye verdik kan sonuç çıktı gitti benim birqz yğksek çıktığı için diyetle takip ediyorum . Heekez kötü yok miden bulanır dedi ama bildiğin gazoz tadı var korkma yın
sparroww df-kumsal Benden idrar da istediler ama ben şekerli suyu içtikten hemen sonra verdim idrarı. Kötü etkiler mi acaba? Hemşire ne zaman çişin gelirse o zaman ver dedi. Ben de suyu içtikten sonra verdim.
patili_kiz90 Ben özelde olmuştum , 12den sonra yasaktı bir şeyler yemek içmek. Bayaa aç karnına gittim sonuçlar temiz geldi.
df-kumsal sparroww ben idrar vermedim normal zamanda idrarda şekerede de baktılar zaten varsa 2 türlü çıkıyor