Miniboy Minikmucizem06 eline sağlık çok güzel olmuş🌸 bende bir hevesle başladım ama erkek olunca çicek olmasın başka bişey işlesem dedim bulamadım kaldım😂 güzel bir model bulursam yapıcam olmazsa kolonya yapıcam artık
Minikmucizem06 Miniboy Aslan figürü erkek bebekler için çok güzel oluyor bence bi bakın derim anahtarlık olarak çok tatlı duruyor
plajterligi 347202 isim konusunda karar değiştirip durduğumuz için henüz siparişini veremedim ama trendyolda Baykuş Craft mimarlık satıcısından bakabilirsiniz ordan sipariş vericem. Diğer kapı süsleri fiyatından biraz fazla, 900tl bir tanesi
Drya_ Derya034 kullanici adimiz da ayni kizimin adini da arya koycaz dikkatimi cekti 😅 bende arayistaydim bu tarz yaptirabilirim 🌸
Derya034 Drya_ Canım bu model ismi parla olucak canım canım çok güzel yaptır oğlumdada aynı yaptırdım oğlumun ismide pars 💕
1kopek1bebek Ahsenmira valla bizde organizasyon falan tutmadık kendimiz yapalım dedik. Sigortanında tüm doğumu karşıladığını duyunca astık bayrakları 😂😂
Minikmucizem06 ikibebelianne-M bende aynısını düşündüm ama kağıdı nerde bastırabilirim bilmiyorum kırtasiyeye gittim bir sayfada 3 adet şeklinde çıkartıyo oda 15 tl ye yani bir kâğıt 5 tl ye geliyor biraz pahalı geldi bana açıkçası siz nerede bastırdınız
ikibebelianne-M Minikmucizem06 henuz bende bastırmadim ama nikah hediyeligi yapip satan bir yer var orada daha once oglumun dogum gününde yapiskanli etiket yaptirmistim oraya yaptiririm yine muhtemelen. Kadın kendi çalıştığı baskıcıya gönderiyor
Minikmucizem06 ikibebelianne-M Anladım bende en son çare arkasına farklı renklerde karton Alıyım üzerine Hoşgeldin yazılı etiket çıkartayım dedim. Baskı tasarımınız çok güzel olmuş bu arada 🌹
ikibebelianne-M Minikmucizem06 teşekkür ederim canva uygulamasında yaptım oradan bakabilirsiniz cok farkli desenler var