Ahsenmira Kızlar bebişleriniz için hediyelik hazırlıyor musunuz? Ben minimal birşey yapmayı düşünüyorum kendim kolonya şişesi alıp hazırlıcam birde şeffaf poşetlere lokum koymayı düşünüyorum ve kare çikolata. Siz neler düşünüyorsunuz kaç adet yapsak acaba
Asenassmom Ahsenmira vallaha yapacaktım magnet ama sonra dedim ki ben doğurdum diye neden millete hediye dağıtıyorum onlar bize alsın
monica50 Ahsenmira benim hediyelikler bunlar, atlı karıncaları baya erken almıştım trendyolda indirimden denk gelmişti. çikolatalarım da daha sipariş aşamasında henüz gelmedi siteden koydum o yüzden. bir de renkli şans bilekliklerinden aldım hastanede doktor hemşirelere falan dağıtırım diye
ipekmom_ Ahsenmira isimli çikolata yaptırdım ve lolly şeker yapmıştık kendimiz. Şahsi fikrim hediyelik yaptırmak sçma geliyor. Gelenler bana hediye getirsin. Hediyelik ücreti yerine bebeğime yeni doğan çekimi yaptırmıştım. Alıp çöpe atılacak bi hediye yerine kalıcı anı oldu bizim için 😊
gizem_sert Ahsenmira kolanyalar toplamda 250 TL tuttu tanesi 8 TL ye geliyor. Magneti de Instagram da neon promosyon sayfasından yaptırdım kargo ücreti dahil 320 TL.
gizem_sert Ahsenmira evet Trendyol da şişeler indirime girmişti 145 TL ye kolanyayı da Kemeraltında 75 TL ye aldım. İndirimleri takip edin sürekli. işeler şuan 280 TL olmuş 😲😲
Minikmucizem06 Bende kendim yaptım yakınlarım için Punch anahtarlık işledim öyle herkese vermem dedim 24 adet yaptım. Yastığımı ve kapı süsümü de kendim yaptım.
Ahsenmira Minikmucizem06 bende şu isimli kasnağı kendim yapmak istiyorum internetten mi aldınız malzemeleri
Miniboy Minikmucizem06 eline sağlık çok güzel olmuş🌸 bende bir hevesle başladım ama erkek olunca çicek olmasın başka bişey işlesem dedim bulamadım kaldım😂 güzel bir model bulursam yapıcam olmazsa kolonya yapıcam artık
baharalper Ahsenmira bağış yapmayı düşünüyorum bağış kartları gönderiyorlar ataştırabilirsiniz tema darüşşafaka gibi, çöp olmadan güzel bir amaca da ulaşmış olur verdiğimiz para diye düşünüyorum 🌸 yanına kolonya ekleyebilirim ektsra bakalım