altayimmm25 Bunun bir çaresi var mı 🫠 ilaç takviye kullanmıyorum şuan doğal bir yöntemi var mıdır? Salçalı şeyler yiyince oluyor ama ben salçayı kaşık kaşık bile yerim o kadar seviyorum 😂
Gamzeynepmiray Sade soda iyi geliyor canim ben genelde ilk önce soda iciyorum sonrasinda tekrarlarsa artik rennie iciyorum
altayimmm25 Selim_Alparslan bi doktordan duydum sanki 1 bardak yerine öyle 3 yudum diyordu soğuk süt içerim 1 bardak yanmayı kessin diye faydası olmaz tekrarlardı
Sudee01 altayimmm25 ay tuzlu limon deme offf canımı istettinnnn 🤣🤣🤣 evet canım soy ama kabuğunu kabuğu ağrı yapabilir midene. Evet canım tuz iyi değil ama işte 😄
Selim_Alparslan altayimmm25 yok askim onun kuralı 3 gerçekten 🤣 3 yudum alıyorum soğuk olacak ama anında kesiyor cok değişik bir şey. Birde şunu suydum İbrahim saraçoğlundan midene bastır kuzum 10 a kadar say nefes almadan sonra saydıktan sonra bırak geciyor 🙄😵💫
Tomrisss01 Şuan soğuk süt içerken gördüm başlığınızı😂 kesinlikle soğuk süt birebir, bir kaç yudum bile hafifletebilir