EsoMom_ Laavinia tamam evet ama ağustosta zam gelecek kasım da doğumum var zamlı olacak yani baştan beri aynı doktora gidiyorum bi alternatif yapabilirlerdi doktorla konusucam şimdi ne der bilmiyorum
Emsalsiz Redpepper ne kadara dogum yapacaksunuz benım doktorımda özel anlaasmalı hastanesi var orada olacak sezeryan dogum 300 bıne anlastık🤦
Busrakird Merhaba Acıbadem international İsmail beyi öneririm ÖSS de var ise çok daha uyguna gelir😊 kesinlikle harika bir doktor
Yetersavas EsoMom_ bu denilen fiyatlar şaka galiba yarın doğumum var ve 25 bin ilk oğlumda aynı doktoru seçmiştim bu ikinci oğlumda aynı doktor olacak çok iyi bir doktor Mediplus tıp merkezi Beylikdüzü’nde sezeryan doğum ilgisi alakası çok iyi ailecek yengelerim arkadaşım hep bu doktoru seçtik bence çok fazla para vermeye gerek yok
EsoMom_ Yetersavas evet güzelde canım belikduzu uzak buraya bişey olsa hemen gidebileceğim bi yer değil İstanbul trafiğini düşünürsek birde tabi eşim gitmez oraya teşekkkür ederim yine de :)
Aslaninannesi_ gezentianne medipolün cihazları nasıl kalitesiz ultrasonlarımı gören cihaz çok iyimiş hangi hastane diye soruyor doğuma kendi doktorum girdi ekstra ödeme yapmadım ve söylediğiniz Gürkan hocanın Google yorumları çok korkunç 10 kişiden 9 u muayenelerin iyi fakat doğuma gelince çok kötü olduğunu yazmış bu kadar iyi bir doktor olsa bu kadar kötü yorumu olmaz bence
Aslaninannesi_ Tugceyuce Feride hocada çok tatlıdır kalırsın canım merak etme ben hastanedende çok memnun kaldım 3 ay oldu hala ararlar
Nutella- Bahçeşehir liv Hospital a gidiyorum Billur hanım takipliyim memnunum da, yanlış hatırlamıyorsam şu an 55-60 arasıydı doğum ücreti