Bilgeferhat Birkucukanne en az 200 den başlıyor İzmir de ben devlette yaptırdım ama tabi özelde 40 dakika bakıyorlarmış devlette 10 dakika maksimum 15 dakika baktılar
Birkucukanne Bilgeferhat valla muaynemi özelde oluyorum beş dakikadan fazla durmuyorum doktorumu bu yüzden bile değiştirebilirim özeller bile sallıyor yani insanları bazen
Bilgeferhat Birkucukanne bende muayene özelde oluyorum 20 dakika en az bakıyoruz bebeğe tepecikte yaptırdım ben detaylıyı orası zaten insanı hasta eder o yüzden ben memnun kalmadım 😊
Ikosa Birkucukanne yok cnm gerek oldugu için demedim yani fiyatları degişio. Hangi sehirdesin mesela. Ben ankarada 380 liraya yaptırdım özelde.
Birkucukanne Ikosa ben kocaeli deyim 275 istediler bizden bende araştırma yapmadan atlamak istemedim açıkcası
Kahramanlar Her ilde her hastanede farklı oluyor bana 300 TL ye baktılar önce bebeğin yüzünü gösterdi eşimi çağırdı uzun uzun dudağını göz lenslerini ağzını dilini gösterdi sonra tek tek kemiklerine damarlarına organlarına parmaklarına yaklaşık yarım saat boyunca baktı bir rapor iki adette resim verdi
Tomurcuk18 Kendi doktorum yaptı 400 tl, perinatolog olduğu için başka yere gitmeyi düşünmedim. Radyologları çok önermiyolar bi sorun olursa radyolog da perinatologa gönderiyomus çünkü. Hem kendi doktorum aylardır takipte olduğu için içim rahat şekilde yaptırdım.