semir99 Tecrübeli hanımlar ben sanırım piki kaçırdım ya, ovülasyon testim sabah pikti akşam yaptım aşırı silik çizgi oldu. Yani çatladı heralde yumurta. Sadece yumurtanın çatladığı günü değerlendirsek hamile olunabilir mi acaba?
Yakamoz20 semir99 olunabilir çünkü sperm en az 3 gün canlı kalınıyor tabi biraz kalite sayısında bağlı
Kikiriki semir99 oladsbilir olmayadabilir gebelik hep olasılık üzerine kurulu çünkü ve öyle bir şey ki asla hesaplayarak olacak bir şey değil biz 1 sene boyunca yumurtlama çstlsma hepsini denedik tutmadı ama daha sonra hergün hiç gününe bakmadan yaptık normalde 1 gün bekleyin diyorlardı valla her gün denedik o ay sağlıklı sperm sağlıklı yumurtayı bulmuş iş burda tamamen tesadüf aslında ne zaman ne olacak bilemiyoruz o nedenle denemekten zarar gelmez
semir99 Moz aa o zaman yarın hamilelik testlerinde silik çizgi çıkmaya başlar. Yapmayı düşünüyor musunuz test?
Moz semir99 ben son 4-5 gündğt yapıyprum😅bugün yaptıklarımdan birinde gölge gibi çıkmış ama güvrnilmez testlere
Moz semir99 sabah yaptım canım negatif artık ikna oldum ama olsaydı çıkardı 27 mayıs regli günümü beklicem ki zaten test kalmadı elimde