iremb12 kızlar herşey yolunda giderken bugün aniden kanamam geldi hiç anlamadım bile, doktora gittim gayet sağlıklı normal olabilir dedi kanama için serum taktı iğne verdi ama çok korktum yaşayan var mı?
Kubra998 iremb12 büyük ihtimalle plesanta aşağıdadır ondan kanama oluyor genelde bi daha gittiğinde sor
Nurnurnur44 iremb12 bendede oldu hala yatıyorum aynı haftada oldu dıyebilirim plesentam aşagıdaymış üç hafta içinde iki kez yada üç kez aktif kanamam oldu serum ilaç derken lekelenmelerım ıkı gundur bıttı sayılır inşaalah hemen geçer sizinkide
Mariam1 iremb12 geçmiş olsun 9 haftalık an kanama oldu ve bebekte sorun yoktu şuan 7 ayilik bebeğim var
iremb12 kan uyuşmazlığı hakkında birşey söylemediler ama yok diye biliyorum, doktor normalmiş gibi konuştu bi sıkıntı yok dedi ama bilmiyorum
Sarass45 iremb12 son durum ne canım benim de oldu plesenta rahim ağzına yakın dedi ama çıkar korkma dedi senin ne durumda
iremb12 Sarass45 o günden sonra kanamam olmadı 18. haftadayım bugünlerde biraz kasık ağrım var bebek sağlıklı gözüküyor