Ronza Yesim34m özel küçük çekmece hastanesine gidiyorum umut yolal daha önce florya hastanesindeydi oraya geçtiği için oraya gidiyorum çok iyi bir dr
Laavinia Yesim34m ben esenyurttayım bahçeşehir liv hastanesine gidiyorum Billur hanıma . Çok önerdiler 2 kez gittim daha inşaAllah çok güzel tecrübeler yaşarız
fatmaanuurr22 Yesim34m Murat Kölükteki Nurhan Bey iyi bir doktor aynı zamanda orada Aysun Hanımda var o da ilgili alakalı bir doktor sadece Aysun hanımın ultrason cihazından çıkan fotoğraflar hiç net değil ama Nurhan beydeki net 🥰
Yesim34m Avcılar da oturuyorum ama bir doktor bulamadım çevresi de olabilir önereceğiniz güvenilir bir doktor var mıdır
Mucize0 Yesim34m Bende avcılardayım ama burada gönlüme göre bulamadım pek. Anadolu hastanesinde özcan beyi övüyorlar ama o hastanede donanımlı değil o yüzden pek istemiyorum
Mucize0 Mucize0 Yesim34m aaa ben hiç gitmedim ama çok övgü duymuştum. Arkadaşınız neden önermiyor acaba ?
caglacn Merhaba. Hamileliğimin başından beri Murat Kölükteki Nurhan Kahramana gidiyorum. Anadolu hastanesi Özcan beye gittim. Pek frekansımız tutmadı açıkçası. Arkadaşım Türkan Mutafoğlu’na gidiyor bayaa memnun. Özel muayenehanesi var. Doğumu Medicana’da yapıyormuş.
Yesim34m caglacn aaa bende Türkan hocayı duydum acaba doğum fiyatları nasıl arkadaşından öğrenebilir misin cnm 🙏🏻
caglacn Yesim34m sanırım 30 bin tl bıçak parası kendine alıyor. 30 bin civarı da medicana’ya ödüyorsunuz.
Laavinia Yesim34m doğum ücretinden hiç haberim yok ya doğum paketlerini konuşucaktık kalabalık diye konuşmadık. Muayene 3750
Yesim34m Mucize0 yani kötü etkilemek istemem doğum sırasında sorunlar oldu ilgilenilmedi Özcan bey tarafından
Hilalllkk Bahçeşehir Liv hospital deniz hanıma gidiyorum ben de öncesinde elitiumda Ayten hanıma gidiyordum çok ilgili doktor ama hastane kötü maalesef. Liv Hospital en son geçen ay gittim yarın tekrar randevum var 3300₺ idi muayene ücreti doğum ücreti de 6 aydan sonra paket sormuştum 3 muayene 3 kontrol ve doğuma 83 bin tl fiyat vermişlerdi tek başına doğum da muhtemelen 75 filandı. Ama cihazları çok kötü bebeğin hiçbir detayı belli olmuyor. Elitiumdaki cihaz bile on kat daha iyi onlardaki cihazdan yani bu kadar pahalı bir hastane olup bu kadar vasat cihaz kullanmaları çok ilginç
Busrakird Merhaba ben Anadolu da Ceren hanıma gittim uzun bi süre öneririm çok tatlı bir kadın ve bilgili orada doğum yapmadım hastane tam kapsamlı olmadığı için ama araştırabilirsin, birde Liv de Yusuf beye bir kez gitmiştim onu da beğenmiştim