mor_menekse1 Asdfghk hayırlı olsun canım benim Asdfghk @Hilaysn bacım bak bat aynı sen yaptın mı hiç yakın zamanda
H-a-t-i-c-e Asdfghk bence git ver bende çok erken öğrendim biraz zor oluyor beklemesi ama 🥰 Allahım hayırlısını versin inşallah sağ sağlım kucağına da almayı nasip etsin Allah
Asdfghk Mariam1 teşekkür ederm şükürr rabbim isteyen herkese nasip etsin 😻 kan verip takip etmek istemiyorum da 😞
Mariam1 Asdfghk emin olmak için bı kere ver yada yarın test yap kulaşma olur ben hiç takıp etmemiştim kalp atış duyumayia gitim
Zehrostan Asdfghk kan ver doktora git folik asit vitamin takviyesine başlatsınlar bebeğin muhtemelen 2-3 haftalık
Asdfghk Zehrostan vitaminlerim var hemen hemen 10 aya yakındır bebek istiyorum. 2 kimyasal geçirdim hatta sonra kan pıhtılaşmam çıktı aspirin kullanıyorum. Öncekilerde hiç böle erken görmemiştim adetime 3 gün kala anca ışıkla görüyodum hep
Asdfghk H-a-t-i-c-e kaç gün varken öğrendin cidden zormuş ya 😵💫 amin canm sagolasın inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim
H-a-t-i-c-e Asdfghk 3+3 haftalık öğrendim keseyi görmek kalp atımını duymak derken baya beklemek zorunda kalıyorsun sürekli 2 günde bir kan verdim biraz yorucu ama sonu güzelse önemli olmuyor 🌸
Asdfghk H-a-t-i-c-e erken öğrenmekte zor ya 🥹 hem mutlyum hem heyecanlıyım öğrenmekte istiyorum betayı ama kan verip iyice bulandırcam beynimi diyede istemiyorum öyle garip bi durumdaym
H-a-t-i-c-e Mucize0 86 ile öğrendim ama herkeste haftaya göre değişim oluyormuş betaya bakmamak lazım dedi doktorum arkadaşım 80 ile öğrendi o 4+1 di haftası
H-a-t-i-c-e Asdfghk bence git ver bende 10 aydır düşünüyordum insan daha dikkat ediyor risk varsa doktor ona göre önlem alıyor öğrenmekte fayda var