Esnsntrk Son adet tarihim 2 Mayıstı. Adetime 6 gün var ama beyaz akıntım devam ediyo yumurtlama dan sonra. Bide belim karnım ağrıyor adet olucam gibi ama olmadım. 6 gün erken olmamıştım hiç zaten düzenli oluyorum. Dün kan tahlili yaptırdım bişey çıkmadı. Bugün camasirima hafif bir leke sürüldü karnım belim ağrıyor sanki bugün adet Olcam gibi. Gebelik olsaydı cikmazmiydi kanda. Yoksa hala yerleşme aşamasında mi acaba. Yumurtlama gününde korunmasız ilişkim oldu
DilaraaX Esnsntrk ayni belirtiler bende de var adet olcakmis gibi agrilarim vardi son adet tarihim 27 nisan bu ay 30u gibi bekliyorum benim de cok duzensiz erken test yaptim negatif cikti muhtemelen yerlesme asamasindadir hala
betulgzl_06 Esnsntrk benimde aynı oldu canım erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı hastaneye gittim 6 haftalikti sende test al yap bı hayırlısı olsun inşallah
akyuz14 Esnsntrk bende de oyle olmustu regl ye 3 gün kala test yaptım negatifti sonra lekelenem oldu regl olucam sandım regl olmadım regl geçiminde test yaptım 4 gün sonra test pozitifti
Esnsntrk Mariam1 yumurtlama gününden sonra. 2 Mayıs da oldum 6 Mayıs da bitti. 15-16 Mayıs yumurtlama günümdü. O günde başladı
Mariam1 Esnsntrk ben takip etmedim ama belim zaten ağrıyor karinm ama o sebepten degi ama buğun göğüs hasasyet başladı 11 Mayıs regl biti 4 yada 5 Haziran’da Regl olmam lazım 13 Mayıs aşırı akıntım oldu
Esnsntrk betulgzl_06 benim dün yapıldı kan tahlilinde çıkmadı. Varsa da şuan 2.5 haftalık oluyor kanda bile cikmazmis
Elfksogl Kızlar merhaba reglime 9 gün var bekleyemedim ve erken gebelik testi yaptım ilk 5 dakika da çok silik bir çizgi gördüm ama yanıldığımı da düşündüm aradan 4-5 saat geçtikten sonra tekrar baktığımda böyleydi sizce gebelik varmı ?
minigimleseruven Elfksogl evde başka test varsa yarın sabah ilk idrarla tekrar dene bence canim, bu teste göre gebelik var görünüyor
minigimleseruven Esnsntrk canım şuan çok erken bence , var yada yok diyemeyiz belki gec dollenme olacak belki de bebek yok adet olacaksindir, karin ağrısı akıntı gebelik belirtisi diyemeyiz tek başına, o yüzden adet günü bekle sakince pozitif düşün
Elfksogl minigimleseruven umarım vardır 1.5 yıldır istiyoruz ama olmuyor daha önce dış gebelikten tüpüm alındı ondan sonra olmadı vücudumun küstüğünü düşünüyordum bu benim için büyük bir sürpriz olacak eğer gebeysem kendim denediğim birşey vardı sizinlede paylaşırım 🙏
minigimleseruven Elfksogl Ay canım benim 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🌸 insallah ama insallah vardır ve sağlıklı çok tatlı bi bebesin olur . Dualarım seninle 🫶🏻 güzel haberlerini bekliyorum 🙈
minigimleseruven Elfksogl asla ama asla vücudunun küstüğümü düşünme öyle şey olur mu hiç ? Asla böyle düşüncelere kapılma , Rabbim sizin için en doğru zamanı biliyordur ve insallah hamilesindir güzel düşün güzele odaklan. Kötü tecrübelerimiz olduğu için hep kötü gidecek diye bir şey yok lütfen güzele odaklan 🌸🥲
Haticeakll Elfksogl yarın sabah ilk idrarınla tekrar dene ama bence hamilesin ben iki çocuğumu da bu şekilde öğrendim erken gebelik testi yapıp böyle silik çizgiyle öğrenmiştim inşallah kesindir hamileliğin🫶🏻🌸