Bus-94 25.haftada bebeğini kaybettim ben maalesef. Daha doğrusu beyin anomalileri vardı, gebeliği sonlandırmayı önerdi doktorlar. Beni normal doğum katında bir odaya vermediler, zaten oralar doluymuş, üst katlarda çocuk yatan hasta katındaydım. Belki kadın doğum katı süslemeler vs olunca daha farklı olur sizin için.
Oda büyüklüğü idealdi. Refakatçi için bir adet açılır kanepe, yastık çarşaf vs mevcuttu. Yoksa da isterseniz hemen getiriyorlar. Odada banyo tuvalet duş mevcut, mini bir buzdolabı kasa vs var. Akşam saat 10:30du sanırım, ziyaretçilerin çıkış yapmasını istediler ama daha geç bir saatte bir arkadaşım yanıma uğrayıp bir şey bıraktı, 1 saat kadar da oturdu sorun olmadı. Oda istediğimiz zaman temizlendi. İlaç vs isteyince de hemşireler saatini takip ederek yardımcı oldular. Canlı çiçek girişine izin verilmiyor.
Doktorum Serhat Şen’di. Bu ikinci sezaryen doğumum oldu. Serhat hoca çok titiz davrandı. İkinci gün akşam taburcu oldum.
Başka sorunuz olursa cevaplayabilirim. Şimdiden geçmiş olsun, sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah 🙏🏻