Turuncukelebek 7,haftalarda tatlıdan tiksiniyodum asla yiyemiyordum şimdi 9 haftalığım aklımda sürekli tatlı yemek var ye tatlıyı doğur hakkıyı doğru mu sizce hamileyken tatlı çekenler oğlunuz mu oldu🤣 benim 2 oğlusum var suan
Ayshababy Turuncukelebek kızım oluyor aklım fikrim tatlıda 10kg çikolata yemek istiyorum ama gebelik şekeri var gün sayıyorum tatlı için hamilelik bitince herhalde canım istemez artık tatlı
Gmry Turuncukelebek hamile kaldığım günden beri tatlı yemek istiyorum gebelik şekerim var yiyemiyorum orası ayrı oğlum olacak ama tüm bunların yanında turşu da çok canım çekiyor😂
3_bebelianne Turuncukelebek Çikolata severim tatlıda her gebelikte ve gebe değilken tüketirim kızımda var oğlumda ben gıdaların cinsiyete işaret olduğuna inanmıyorum
Turuncukelebek 3_bebelianne anladım benim 2 oğlum var hep kız istiyorum ama hep erkek olıyor buda erkek büyük ihtimal ne diyeyim nasip kısmet
ranabetul Her gün olsa her gün tatlı yerim hep kilo aldık ye sen hamilesin lafları yüzünden, bakalım emzirme de gidecek mi 🥲🥲
Turuncukelebek ranabetul emzirirken gerçekten metabolizma cok hızlanıo Yemene içmeye dikkat edersen kilo verirsin yersen kilo almazsın bende öle oldu ama sadece ilk 4 ay
Turuncukelebek 3_bebelianne yok 9.haftalık ama Çin takvimine göre erkek ki daha önce Çin takvimi hep tuttu