reyhan03K Betul3461 canım normal su içine limon sık en az 3itre iç 2 günde atıyorsun ne kadar idrara çıkarsan o kadar temizlenir
Afrakuzu Betul3461 Betul3461 hastalanmayan çocuk sayfasında anlatmıştı akşam tam uyumadan önce bir tane limonu bir bardak suya içip yatın sabaha kadar o su idrar kesenizde kalacağı için enfeksiyonu temizler demişti bende yapmıştım faydasını görmüştüm
Figen00 ___kubr___ inan banada ilaç fayda etmedi ne yaptıysam çare olmazdı en son burda post açtım bayanın biri sağolsun şalgam içmemi önerdi o çok çok iyi geliyordu bana
Esssege 18 haftalık olduk ama ben hamile gibi bile hissetmiyorum hiç ağrım falan yok bebeğide hissetmiyorum normal mi
Miniginannesiiii1111 bebek_29 merhaba size Bir sorum olacaktı 17+4 te karnımın altı ve kasıklarımda ilk haftalarda olan gibi bir ağrı oldu 17+6 yım sizde böyle bir ağrı yaşadınız mı acaba doktora gittim şükür herşey yolunda ama kafama takıldı
S-nur1 Miniginannesiiii1111 Rahim yukarıya çıkıyor ve genişliyor canım bağların kasılmasıyla ağrılar olur normaldir
Zero93 Miniginannesiiii1111 Benim devamlı ağrım var karnım ve belim ağrıyor. Normal diyor doktor eğer bebeğin gelişiminde bir sıkıntı yoksa problem yoktur. Bende sıkıldım ağrılardan ama Allah’tan bebek iyi