bebek_29 17+1 haftalık olduk🐣 çok güzel gidiyor mide bulantım 13. Haftadan itibaren bitti dün de cinsiyetini öğrendik siz kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti?
reyhan03K bebek_29 18 haftadayiz ama ognemedim detaylı ultrason var ayın 2 sinde net öğrenirim o zman
mavideniz9696 bebek_29 17 olduk cinsiyeti öğrendik ama hala hareket falan hissedemedim daha Erken sanırım 🥹
minismom reyhan03K daha ogrenemedinmi sende ne zmn gittin en son kontrole gostermiyomu doktormu soylemiyo
bebek_29 reyhan03K yani canım pek anlamıyorum yanıladabiliyorum bu ultrason kağıdında pek gözükmüyor başka varsa atabilir misini ordan bakayım
Betul3461 Bende 18 haftalığım idrar yolumda enfeksiyon çıktı doktor tek kullanımlıl toz verdi içtim ama böle baski sürekli idrara çıkma aşağida baski hissediyorım tamamen geçmesi için neler yapabilirim başina gelen var mi 😵💫
Seliiin__ Bende bugün 17+1 im Elhamdülillah 14. Hafta bulantılarım bitti 16+1 de cinsiyetimizi öğrendik herşey güzel gidiyo 🌸 bende hala hareketini hissedemedim🥹
reyhan03K minismom bugün gittim canım doktor söylemedi artık ayın 2 sinde detaylı ultrason var o zman öğrenirim fotoğraf verdi
Fahriye41 reyhan03K haziran 2 de hastaneler açık mi bende detaylı ultrason için randevu alcam tatil olabilir dedilr