[silindi] Newwel şuan geçiriyorum. Suprax kullanıyorum. Bir de monurol kullandım ve doktorum ek olarak probiyotik yazdı antibiyotik içtiğim için.
Nnoname Newwel inanılmaz akıntım vardı günde 3 kere fılan kilodumu değiştiriyodum. Bide akıntı kötü kokuyodu
Kbrkbr34 Benimde kültür sonucumda ürogenital flora bakterileri üredi çıkmış. Tek doz şaşe verdi. İlaç kullanmadan atlatılıyor mu ya ilaç kullanmak istemiyorum.
3bebelihunili Newwel 36 haftalık hamileyim bende geçiriyorum baya yüksek enfeksiyon dedi şuan İnfex başladı doktorum. İdrar yolu enfeksiyonuna bağlı sancım oluyor nst de sancı 40-60 seviyelerinde çıkıyor
seher1242 Kızlar bendede idrarda enfeksiyon çıktı doktor aksef yazdı 500 mg ama 7 haftalık hamileyim kullanmaya korkuyorum
rumref Dut kurusu çok iyi geliyor enfeksiyonu atmada çok iyi araştırın size uygunsa yiyebiliyorsanız ister kuru çerez gibi yiyin isterseniz kaynatın suyunu için şifa olur inşallah @Newwel
rumref Hilalkrmzkn eğer gebelik şekeri riskli düzeyde değilse sorun yok fazla kaynamayacak 5-10 dakika sadece ve günde bir bardak aksine çok faydalı
Hilalkrmzkn rumref bilmiyordum bende de şuan idrar yolu enfeksiyonu var ve antibiyotik kullanıyorum infex doğal yolla atmayı tercih ederdim ama uygun değşl diye okumuştum iyi ki gördüm bu yorumunuzu
metugg Newwel ne kadar ilaç kullansam da geçmiyo akışına bıraktım artık tek kullanımlık tozlar hiç işe yaramadı piyolesptyl diye ilaç vardı oda ağır geldi çok çekiyorum bu konudan
rumref Hilalkrmzkn gebelikte hangi antibiyotik olursa olsun bebeğe mutlaka zararı olacağını düşünüyorum ben bir an önce buna başlayın bence herşeyin doğalı en güzeli inşallah şifa olur