Sitasya Ftmnrrrr benimkinide bildiler 21 haftalık olduk daha ben daha yeni öğrendim ama 6. Haftadan beri erkek demişlerdi öyle oldu gerçekten de 🥰
Emine1112 Merhaba @Sevdam74 kız dedi @Elamomy erkek dedi @Eymenkuzusu erkek dedi Acaba diğerleri ne der 😂🥰 çok merak ettim ayrıca hepinize çok teşekkür ederim
Sevdam74 Emine1112 valla ben göbek hizasında olan yukarı doğru olan yeri kordan olarak gördüm erkek olsa bile o kadar yukarıda olmacagini düşündüm küçük olan ultrasona da baktım kız bebek dedim bakalım hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm 🥰
Emine1112 Sevdam74 çok teşekkür ederim canım benim bakalım bir ay sonra belli olacak hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsun inşallah baştan beri kız diyorsun bakalım öğrenince haber vereceğim 🥰
reyhan03K Sevdam74 ya banada baksan canım doktor söylemedi detaylı ultrason var ayın 2 sinde o zman öğrenirim 
Ftmnrrrr Ilkmom-1 foruma gir yandaki üç cizgiye tıkla sonra orda fotoğraf yükle yazıyor ona bas sonra galeriden seçip yukluyordun ve kopyalıyorsun. Kopyaladigini da buraya yapistiriyorsun