Meltemanneolsun Sevgilimmmmmmm maalesef canım çok zor geçiyor oradan kilo almışsın. Benim karnimda olustu kantaron sur belki işe yarar
mavideniz9696 Sevgilimmmmmmm maalesef geçmiyor rengi açılıyor ten rengi oluyor ama çatlaklar geçmiyor 🥹
Bbsozlm Sevgilimmmmmmm hiç endişelenmeyin ilk gebeliğimde bacaklarım göğüsüm her yerim böyle oldu doğumdan sonra geçti beyazlıyor belli bile olmuyor şimdi 2.ye gebeyim çok korktum yine olacak diye ama bunda olmadı vücut alıştı heralde 😂
Ngny Maalesef çatlak benim de karnım hep böyle oldu ve aşırı kaşınmaya başladı. Ne bulursam sürüyorum artık ama hiç bişey işe yaramıyor.
Janssue Sevgilimmmmmmm Maalesef genetikle ilgisi var daha fazla derinleşmemesi için kaşımayın, terli ve nemli bırakmamaya çalışın nemlendirici kremleri bol bol sürün kurumasın cilt
dunnobeck Sevgilimmmmmmm Ben göğüslerime çok krem sürmedim, bu şekilde mor mor çatlaklar olduğunu görür görmez sürmeye başladım, henüz doğum yapmadım ama rengi açıldı. İlk fark ettiğim gibi değil neredeyse belli olmuyor