Cacaege sednc0 75 gramlık içmiş sınırı 180 161 sıkıntılı bir değer değil 50 gramlık içmiş olsa yüksek olurdu
byz12nur Cacaege normal ölçümlerde 1. Saat tokluk 140 çıktı diye şekerin sınırda dahiliyeyle görüş dedi doktorum dahiliyede 2 hafta diyet uygula dedi bana
Cacaege byz12nur 50 gram mı içmiştiniz zira ben 75 gram içtim 1. Saat tokluk şekerim 153 çıkmıştı çok iyi dedi doktorum
Kvsr46kvsr Cacaege hemşire arkadaşıma sordum oda bi sıkıntı yok dedi, yarın doktor ne diyecek bakalım. Referans aralığı sizin dediğiniz gibi zaten
byz12nur Cacaege şeker yüklemesi yaptırmadım evde kendim açlık ve tokluk ölçüyorum şuan 120lerde çıkıyor mesela tokluk
gezentianne Kvsr46kvsr Bana da 75 mg yükleme olmjştu tokluğum 100 küsürdü 140 üstü istemeyiz demişti.. Ama kesin tanı için 180 üstü. Size diyet önerebilir suyunuz fazlaysa risk istemeyebilir
Kvsr46kvsr gezentianne e nabızdan baktım biraz önce, referans aralığı 180. Değerler normal yazıyor ayrıca. Ay bilemedim ya sabah olsaydıda gitseydim bi ne dicek 🙁
gezentianne Kvsr46kvsr Tamam ben de size tanı için 180 üstü diyorm ama 140 üstü pek istenmiyor size gebelik şekeri var demez dikkat et diyebilir endişe etmeyin.
Merviiss Kvsr46kvsr değeriniz gayet normal 1. Saat 180 2. Saat 140 sinir diye biliyorum benimde sizin değerlere yakindi
Cacaege byz12nur doktorunuz ne uyguladıysa doğrudur ben şeker yüklemesi yaptıranlar için bu aralığın olduğunu söylüyorum 🌸
Kvsr46kvsr Merviiss evet değerlerim normal şeker çıkmadı. Ama yine bebeğin suyu ve gelişimi çok fazla. Dahiliyeye gidicem bakalım