Ayfersalih28 Çatlatma iğnesi vuruldugum gun sayarsak 19.gun Adetin 1gun gecikme var Bugun test yaptim negatif ilk defa bugün yaptim Sonradan pozitif gören var mı
Rosegul Ayfersalih28 bence olsa çıkardı kuzum, inşallah vardır ama olsa çıkardı diye düşünüyorum 19. Günde
Rosegul Ayfersalih28 iğne bazen gecikme yapabiliyor kullandığımız hormonlardan dolayı, inşallah geç döllenmedir bebişin seninledir☺️
Rosegul Hatice_ozbay çok iyi aramak gerekiyor. Eczacıya gidip bölgedeki tüm eczacı gruplarına sordurup kimde varsa ondan gidip alıyorum. Eczacıların grupları var yaşadığın bölgede de vardır o şekilde bulabilirsin
Ayfersalih28 Rosegul inşallah canım Sende bende sebepsiz olmuyor Ben adet olmadım muhtemelen olurum Adet 2 gun gecikmiş oldu bugünde 18.gun Keşke gec dollenme olsa
Rosegul Ayfersalih28 keşke öyle olsa kuzum🤲 Bende bu ay aşılama yaptıracağım, doktor adetin 11. Günü gel yumurta kontrolü yapalım dedi
Ayfersalih28 Rosegul eşini de çağırdı mı Ben klomen 3 kez kullandım Başka kullanamazsın artık dedi asilamaya geçersin dedi 33 yaşındayım herhalde fazla o ilacı veremiyorlar verselerde ise yaramıyor ki hayal kırıklığı anca 😪😪😪
Rosegul Ayfersalih28 eşimle beraber gidiyoruz kontrollere, benimde bu 3. Klomen olacak bu ayla birlikte. Artık aşılama da tutmassa ugrasmayacagim artık doktora gitmek daha çok strese sokuyor beni