1devaannesi Ben kesin ve net olarak çocuk düşünmüyorum ve korunma yöntemim şuan geri çekilme spiral kalabilir çoğu kişi bbu şekilde hamile kaldi çünkü bu yöntemi deneyen varmi
Glhayat_54 1devaannesi net olarak kesin olarak düşünmüyorsun ama geri cekilme yapıyorsun 😂😂 8 sene sonra ben bu sekilde hamişim şuan 🙈 VeDaha geçenlerde evi terk etmiştin barıştınızmı 🤔 çok sallantılı durumunuz var o yüzden geri cekilme yöntemi cok riskli diğer korunmalara göre dikkatli olun. Kol altınıda implatıda cok öven var ama onunda güvenilirliği nedir bilemiorm..
rahatdur_evladim 1devaannesi ayy bu yöntem beni çok korkutuyor takılışını ve çıkarılışını izledim korktum
gezentianne 1devaannesi korunma yöntemim şuan geri çekilme Bu korunma yöntemi değil zaten siz korunmuyorsunuz🙈 Deri altı implantı cok yan etkili diye duymuştum
1devaannesi Glhayat_54 prezervatif beni enfeksiyon yapıyor dr hap, iğne, önermedi vajinal siparal da kanama yapabilir ve kıyma durumu yüksek dedi geriye kol altı kalıyor yani mecburi bu şekilde oluyor
1devaannesi rahatdur_evladim kız bir dur aklıma birsey sokma simdj napim adamın seyinimi kesim gkgkgk 😅😅
1devaannesi gezentianne bacım ben nerelere gudem söyle bana ozmm yaşamın şeyini kesip atcam yada kendimi artık bunaldım mggkg 😅😅
rahatdur_evladim 1devaannesi valla bacım ne bilim yaa 😄 bu implantın kayma olasılığı da varmış kolumdan taksalar boğazımdan çıkar 😄
tugba-yusra 1devaannesi bi arkadaşım taktırdı birkaç ay önce ara sıra yan etkileri oluyormuş mide bulantısı falan