NesrinBzn sutlukahve_ çok teşekkür ederim sizde silik gözüküyor ama net çizgi olmadan kan verme bn çok hüsrana uğradım öyle🥲
sutlukahve_ NesrinBzn yok zaten vermem benimki de awox ama çıplak gözle bı kadar belirgin değil göremiyorm fotoda daha net kimisi var çizgi diyor kimisi yok
Elizimsamet NesrinBzn kanda çıkmayabiliyor mu geç döllenme oluyorsa 4 günüm geçti 5 e gıdıyorum kan verdim çıkmamış ama olmazsan tekrar gel kan ver dedi sol kasık ağrım bide göğüslerim çok fena ağrı
NesrinBzn Ciciii inşallah sonucu bekliyorum içim kıpır kıpır daha dün bi bebek videosu izledim öyle kötü oldum eşime gösterdim ağladım tutamadım kendimi🥹
Ciciii NesrinBzn yaaa bende aynı şekildeyim arada geliyolar öyle rabbim hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın 😍
aryasal3429 NesrinBzn nasıl yani anlamadım 15 mayıs adet tarihinizdi sonra adet oldunuz ama şimdi test yapıyorsunz iki çizgi çıkıyor kafam karıştı
sutlukahve_ Ciciii evet geçti ama fotoğrafta böyle belli oluyor sadece gözle görünmüyor 😂bı baktım görür gibi oldum sonra da hayal görüyorum istediğim için dedim fotoğraf çektim bu şekilde ama gözle bu şekilde değil anlayamadım
Yezdairem NesrinBzn bende aynı duruma benzer bir şey yaşadım ve şuan 6 aylık hamileyim sizin de aynısı olmuş
sutlukahve_ Ciciii kız Allah seni 😂bacım sorun şu ki fotoğrafta böyle net görünüyor gerçekte böyle değil😂olabilir mi böyle bişey