CerenKim Kızlar 39 haftalık olduk bugün sabah kanamam olmuştu nişan gelmiştir diye düşündüm ama şimdi tekrardan kanamam oldu. Nişan iki kere gelir mi yoksa farklı bir şey midir daha dün kontrolümüz vardı
Merallonomikon CerenKim gelir daha çok da gelir o nişan pek önemli bişi değilmiş insan yaşayınca anlıyor 😅
Parinas CerenKim nişan kanama şeklinde olmaz ki. Pıhtılı olur. Amacı rahim ağzını tıpaç gibi koruyup bebeği enfeksiyona karşı korumaktır. Katı olur yani ordan anlayabilirsiniz
Merallonomikon CerenKim jölemsi bir yapıya sahip doğuma gidene kadar birkaç kere gelmişti miktarına da bir tepeleme tatlı kaşığı çorba kaşığı falan diyebilirim 😅
Parinas CerenKim bilemedim yaa hiç öyle nişan duymadım. Arkadaşlardan yaşayanlar vardır belki ben yanıltmiim madem öyle
busrademirerol Peki benım de sorum Yarın kontrolüm ama 38+5 oldum Altta acıma var açılma mı oluyor acaba Hiç bilmediğim bir durum ilk gebelik
Minikkuala Kızlar benım de gece geldı sabah doktora gittim açılman yok dedı eve gönderdi kanamalı sümüksü akıntı gelıyor sizce ne yapmam lazım
CerenKim Minikkuala benim de öyle hala devam ediyor doktora gittim baskı yaptığı için öyle oluyordur sancın görünmüyor dedi sancıyı bekliyoruz 😞
CerenKim Devran önce normal kanama oldu şimdi sümüksü yapıda kanlı akıntı şeklinde devam ediyor benimki ama hiç sancım yok nasıl olacak😞😞
Devran CerenKim hemen doğum başlamazki nişan doğumun habercisi 1 hafta 10 gün bilemedin 15 gün sürebilir yani hemen sancı bekleme doktoruna gitmen için en ufak sancı yeter açılmayı takip rtmeleri için zaten soçuyun gelirse de anlaşılıyo